El Nàstic ensopega a casa contra l’UD Almería

Els granes perden l’oportunitat d’allunyar-se de la zona de descens

Per . Actualitzat el

El matx ha començat igualat, amb canvis constants en la possessió. El primer xut ha estat pels andalusos, però un atent Reina ha aturat sense problemes la rematada de Kalu Uche. Els grana combinaven i arribaven per banda amb cert perill però no aconseguien definir en els metres finals. En el minut 14, Barreiro ha pentinat una pilota dins l’àrea per Emaná, però el camerunès no ha aconseguit connectar la rematada. I en el 18’ ha estat Suzuki qui ha rematat de cap, aprofitant una falta servida per Tejera. El Nàstic dominava i començava a xafar cada vegada més l’àrea de l’Almería. En el minut 27, una bona combinació al mig del camp ha acabat amb la centrada per banda de Valentín, després de desbordar al seu home, a la que no ha arribat Barreiro per ben poc. Dos minuts més tard, Barreiro i Stephane Emaná han muntat una ràpida contra però la darrera passada l’ha tallat el porter visitant. En el minut 36, després d’un bon canvi de joc de Zahibo, Gerard ha desbordat per banda i la seva centrada-xut l’ha enviat a córner Casto. En el minut 43 El Nàstic ho ha tronat a provar a pilota aturada. El xut de Tejera ha marxat tou per sobre la porteria. I en el 45’, després d’una pilota recuperada pels grana, Stephane Emaná ha centrat per Barreiro però Casto ha aturat abans que el gallec arribés a rematar. Malgrat les ocasions pel Nàtic, a la mitja part s’ha arribat amb l’empat a zero inicial.

La segona meitat ha començat amb un Almería ofensiu, que en el minut 50 ja havia disposat de fins a 3 arribades aprofitant, sobre tot, les accions a pilota aturada. Els grana han reaccionat, pujant la seva línia de pressió, i aconseguint que l’Almería es precipités en la seva sortida de pilota. En el minut 56, després d’una pilota recuperada pels locals, Madinda ha encarat i ha engaltat un potent xut des de més enllà de la frontal que ha marxat per sobre la porteria de Casto. En el minut 60, ha estat Tejera qui a punt ha estat de sorprendre al porter de l’Almería amb un xut des de la frontal. El Nàstic dominava però en el minut 72, els visitants s’han avançat en el marcador amb un gol de Kalu Uche. Joaquín Fernández ha pentinat dins l’àrea deixant pel Nigerià que, a porteria buida, ha posat el 0-1. Amb el gol de l’Almería, Juan Merino ha canviat l’esquema, donant entrada a Uche per Suzuki, a la recerca del gol. Dos minuts més tard, Valentín ha provat de sorprendre amb una centrada-xut que ha aturat Casto, anticipant-se als davanters grana que entraven a la rematada. En el minut 81, el Nàstic ha buscat el gol a pilota aturada amb un bon xut de Juan Muñiz que el porter ha enviat a córner. El Nàstic s’ha bolcat a l’atac, buscant el gol de l’empat, amb una superioritat absoluta sobre un Almería molt tancat. Els locals han arribat per totes dues bandes, i les centrades a l’àrea han estat una constant fins al xiulet final, però el resultat ja no ha variat. Al final, victòria pels andalusos que retallen distàncies a la taula.

El proper enfrontament del Nàstic serà el dissabte 8 de maig, a les 16 hores, a l’Iberostar Estadi, contra el Real Mallorca; en el partit corresponent a la jornada 33 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions

Nàstic: Reina, Mossa, I. Bouzón U.Z, Perone, Suzuki (Uche, 76’), Gerard V, Madinda (Juan Muñiz, 70’), Zahibo, Tejera,  S.Emaná (Delgado, 61’) i Barreiro.

UD Almería: Casto, Ximo Navarro, Borja Fernández, Marco Motta, Quique (Expósito, 89’), Fidel, Antonio Puertas, Kalu Uche (Corona, 76’), Nano, Morcillo i Joaquín Fernández (Diamanka, 83’).

Gols
0-1, Kalu Uche (39’)

Targetes
Joaquín Fernàndez (17’), Tejera (83’),  Ximo (88’), Expósito (91’), Zahibo (93’).

Partit corresponent a la jornada 32 de LaLiga 1|2|3. Nou Estadi, Tarragona. 8.327 espectadors.