El Nàstic, campió de la Copa Catalunya

Els granes s’han imposat en la tanda de penals al Girona en la final disputada a Olot (0-0). És la tercera Copa Catalunya per al club tarragoní.

Per . Actualitzat el

El Nàstic de Tarragona s’adjudicat la seva tercera Copa Catalunya en guanyar el Girona en la tanda penals després que els 90 minuts reglamentaris de joc finalitzessin amb un ensopit empat a zero gols. Tant els tarragonins com el Girona han donat minuts a jugadors pocs habituals durant la temporada de lliga, atès tot el que s’estan jugant els dos equips, i això s’ha notat sobre el terreny de joc. Els granes han aprofitat per donar minuts a jugadors de la Pobla de Mafumet que han pujat al primer equip amb motiu d’aquest partit intersetmanal.

Els Després d’un matx molt igualat, amb moltes faltes i però amb ocasions, els granes han estat finalment de sort a la tanda de penals, sobretot, gràcies a l’encert del porter grana. En l’últim llançament Ferran Giné ha marcat el penal definitiu que dóna al Nàstic una alegria a aquestes alçades de la temporada. Xavi Molina, el capità, ha alçat la copa sobre municipal d’Olot, on s’ha disputat la final en aquesta edició. El trofeu l’ha lliurat curiosament un tarragoní, Quim Nin, actual secretari general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

La victòria reforça els ànims dels granes, que amb Merino només han perdut dos partits i es troben força de la zona de descens quan fa uns mesos ocupaven l’últim lloc de la classificació.