Activa Mútua, present al congrés de malalties òssies més prestigiós del món

Presenta els seus avanços amb «Spinomed» en pacients amb hipercifosis

Per . Actualitzat el

El cap del Departament de Rehabilitació i Unitat de Biomecànica d’Activa Mútua, Tomislav Kranjcec, participa en el proper Congrés mundial sobre osteoporosi, osteoartritis i malalties musculoesquelètiques, que té lloc a la ciutat de Florència (Itàlia), del 23 al 26 de març.

Es tracta de la convenció clínica més important del món sobre salut òssia, articular i muscular, presidida per Jean Yves Reginster (president de l’European Society for Clinical and Economic Aspects of Osteoporosi, Osteoarthritis and Musculoskeletal Diseases -ESCEO-) i per John A. Kanis (president de la International Osteoporosi Foundation’s –IOF–).

Kranjcec presentarà els avenços d’Activa Mútua amb la utilització de l’ortesi d’esquena Spinomed en pacients amb hipercifosi, l’augment de la concavitat anterior de la columna dorsal que causa una postura geperuda o ajupida en el pacient i, en conseqüència, dificultats per respirar, fatiga i dolor.

«La hipercifosi augmenta la compressió axial entre els cossos vertebrals, pot causar microfractures i cursar asimptomàtica a causa de la seva lenta progressió», detalla Kranjcec, qui assegura que la utilització del bracket Spinomed millora la postura, l’equilibri i la capacitat de les persones amb hipercifosi. El Congrés mundial sobre osteoporosi, osteoartritis i malalties musculoesquelètiques reuneix uns 4.000 congressistes i s’hi presenten més de 1.200 informes genuïns i de la més alta qualitat.

Durant l’esdeveniment també es lliuren reconeixements i distincions a professionals de la salut i investigadors.