Geronimo Stilton ja ha arribat a la ciutat

Es prepara per diumenge que ens oferirà tres funcions al Teatre Tarragona

Per . Actualitzat el

El ratolí Geronimo Stilton ha arribat aquest matí a Tarragona per tal de començar a preparar l’actuació de diumenge vinent, 26 de març, que sota el títol Gran retorn a Fantasia. El nou Musical, oferirà tres funcions (a les 12h, les 16h i les 19h) al Teatre Tarragona. Per aquest motiu avui ha visitat la ciutat i s’ha apropat al Teatre Metropol on hi havia diverses escoles que assistien a una funció matinal. Tan els nens i nenes de l’escola Pau Delclòs com els del col·legi Sant Domènec de Guzman, han pogut saludar aquest ratolí aventurer i parlar una estona amb ell.

Geronimo Stilton. El nou Musical és un espectacle participatiu i interactiu que sorprèn amb una innovadora posada en escena. Amb Lluís Danés al capdavant com a director i amb música de Xavi Lloses, l’escriptor Enric Llort ha compost un llibret inspirat en les novel·les d’aquest detectiu tan peculiar i en concret en El gran llibre del Regne de la Fantasia, que ha venut més de dos-cents mil exemplars, convertint-se així en un dels més llegits de l’any 2015 a l’Estat.

L’espectacle es va estrenar al Teatre Condal de Barcelona el desembre de 2016, quan Focus, Grup 62, Universal i Jet Entertainment van apostar per un nou musical familiar basat en els personatges i l’univers de Geronimo Stilton, el superèxit editorial que s’ha convertit en un veritable fenomen literari entre els nens i nenes d’arreu del món.

Més informació i venda d’entrades a teatres.tarragona.cat