L’Elche sotmet el Nàstic en mitja hora

Els granes segueixen en zona de permanència tot i la derrota a casa

Per . Actualitzat el

El Nàstic ensopega a casa, contra l’Elche. Els grana s’han vist superats per el conjunt valencià que ha sentenciat en la primera mitja hora de joc, amb un contundent 0 a 3.

La primera arribada del partit ha estat pel Nàstic. Lobato ha desbordat per la banda esquerra i ha connectat una bona centrada a l’àrea petita, que no ha trobat rematador i, finalment, ha estat rebutjada per la defensa. Durant els primers minuts de partit el Nàstic dominava la possessió, i recuperava molt ràpid després de cada pilota perduda. L’Elche, per la seva banda, ha buscat generar perill amb alguna contra molt ben anul·lada per la defensa grana. En el minut 7, els visitants ho han provat a pilota aturada. Hervías a rematat directe a porteria i Reina ha rebutjat amb problemes el potent xut. Amb el pas dels minuts, però, els valencians han començat a combinar amb més facilitat i en el minut 14 ha arribat el primer gol del partit. Fabián ha engaltat un potent xut des de més enllà de la frontal que ha acabat al fons de la xarxa de la porteria de Reina. I just un minut més tard, de nou els visitants, a punt han estat d’aprofitar una errada de la defensa grana per fer el segon. Hervías ha recuperat una pilota controlada per Lobato i ha assistit per Dorca, que ha rematat obligant a Reina a fer una bona estirada per evitar el gol. En el 17’, nova ocasió valenciana, centrada d’Iriondo des de la banda esquerra que remata Pelayo de cap. La pilota ha marxat fora fregant el pal. En el 23’ els visitants han gaudit d’una altra ocasió clara, amb una rematada de Pelayo que ha rebutjat novament un atent Reina. L’Elche dominava i en el minut 25 ha arribat el segon gol valencià. Els visitants han centrat des de banda dreta i la pilota s’ha passejat per la petita fins que Djetei, amb molt mala fortuna, ha fet gol en pròpia, al intentar refusar. En el minut 32, l’Elche ha aconseguit el tercer gol, després d’una ràpida contra per banda dreta. El Nàstic ha intentat refer-se i en el minut 36 els locals han gaudit de l’ocasió més clara de la primera meitat. Una pilota dividida ha acabat a peus de Delgado que s’ha plantat sol davant del porter. La seva rematada l’ha enviat a córner Juan Carlos. I en el minut 41 ho ha provat de lluny Tejera amb una rematada que ha marxat per sobre la porteria visitant. La darrera ocasió de la primera meitat ha estat de nou pel Nàstic, amb una centrada de Gerard que ha aturat el porter visitant.

La segona meitat ha començat amb un doble canvi a les files tarragonines. S’han quedat a vestidors Emaná i Gerard, i han ocupat el seu lloc Barreiro i Àlex López. En el minut 55, una bona combinació per banda dreta entre Madinda i Lobato ha acabat amb una centrada del català per Mossa. La rematada del lateral s’ha estavellat al cos d’un defensor, allunyant el perill. I dos minuts més tard, de nou des de la banda dreta, els de Merino ho han tornat a provar amb una centrada que ha rematat Barreiro molt forçat. El Nàstic arribava amb perill, sobre tot per banda dreta, però no aconseguia concretar les jugades en ocasions clares. En el minut 76, Àlex López ho ha provat amb una centrada que ha sortit massa tova, directa a les mans del porter. El Nàstic estava bolcat a l’atac però sense fortuna, fins que en el minut 86 Barreiro, amb una gran rematada de cap, ha aconseguit el gol de l’esperança. Els darrers minuts els grana han estat a punt de marcar el segon gol, primer amb un magistral xut de falta de Tejera que ha rebutjat, providencial, Juan Carlos; i en el 89’, amb una rematada al pal de Mossa a la sortida d’un córner. Al final, però, els tarragonins no han pogut capgirar el marcador i l’Elche s’ha endut els tres punts de retorn a terres valencianes.

El proper enfrontament dels grana serà el dissabte 25 de març, a les 16 hores, a l’estadi José Zorrilla contra el Real Valladolid; en el partit corresponent a la jornada 31 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions

Nàstic: Reina, Gerard V (Àlex López, 46’), Mossa, Perone, Djetei, C. Lobato, Xavi Molina, Cordero (Madinda, 50’), Tejera, Emaná (M. Barreiro, 46’) i Juan Delgado.

Elche CF: Juan Carlos, Túñez, Pelayo, Nino (Guillermo, 68’), Fabián (José Ángel, 76’), Hervías, Pelegrín, Iriondo, Dorca, Borja (Pedro, 84’) i Luis Pérez.

Gols
0-1, Fabián (14’); 0-2, Djetei p.p. (24’); 0-3, Nino (32’); 1-3, Barreiro (86’).

Targetes
Djetei (65’), Àlex López (81’) i Túñez (87’).

Partit corresponent a la jornada 30 de LaLiga 1|2|3. 7.783 espectadors. Nou Estadi, Tarragona