Tarragona acollirà un congrés sobre neurociència a les aules

Es durà a terme durant els dies 18,19 i 20 de maig

Per . Actualitzat el

Experts com el genetista David Bueno, Premi Europeu de Divulgació; la gurú de la intel·ligència emocional Begoña Ibarrola; el catedràtic d’Ètica de la Universitat Ramon Llull Francesc Torralba; l’escriptora Elsa Punset; el famós coach Àngel López Naranjo i el mentalista Ramon Fauria, assistiran durant els dies 18,19 i 20 de maig al primer congrés EduMindUp!, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Tarragona. Es tracta d’un fòrum de primer nivell dirigit al professorat i dedicat a les experiències i aplicacions més innovadores a l’aula basades en els avenços de la neurociència, amb les últimes investigacions sobre creativitat, intel·ligències múltiples, neurodidàctica, mindfulness, ATD (desenvolupament del talent)…  A més dels especialistes, podran intervenir en el «call for papers» del congrés aquells professionals que vulguin compartir experiències noves en el procés d’ensenyament i aprenentatge escolar.

EduMindUp! preveu, a més, espais per a demostracions d’eines i projectes tecnològics que ajuden a millorar l’aprenentatge, tallers per a la construcció de coneixement segons les diferents etapes educatives i mostres de treballs audiovisuals realitzats per nens que avaluen l’impacte de la neurociència en el seu quefer diari.

La informació sobre inscripcions i participació està disponible a www.edumindup.com. El preu pels tres dies per a professionals és de 125 euros –100 per als professors de centres adherits a la Federació d’Escoles Cristianes (FECC) i 75 per estudiants– si es registren abans del 16 d’abril. A partir d’aquesta data, la inscripció puja a 150 euros (125 per a escoles de la FECC i es mantenen els 75 euros per a estudiants).