El Nàstic signa les taules contra el Sevilla B

Els granes se situen quinzens, tres posicions per sobre de les places de descens

Per . Actualitzat el

La primera meitat ha estat molt igualada, si bé les primeres arribades clares han estat pels locals. En el minut 1, Ivi ho ha provat amb un xut que ha aturat Reina sense complicacions. El Nàstic es mostrava sòlid en defensa, allunyant el perill de les arribades dels andalusos per totes dues bandes. En el minut 20, Reina ha enviat a córner, amb una gran aturada, una rematada a gol d’Ivi, molt actiu en atac. I dos minuts més tard, de nou el porter grana, ha aturat, en dos temps, la rematada del local Curro. La resposta visitant ha arribat acte seguit amb una bona jugada ofensiva trenada pels tarragonins que ha culminat Mossa amb un xut, des de fora l’àrea, que ha marxat massa desviat. En el minut 30, han estat de nou els locals els que a punt han estat de marcar, amb una rematada al travesser de Matos. Un minut més tard, el xut del grana Cordero, de primeres, ha marxat massa desviat. En el 41’ Emaná ha buscat el gol amb un xut que no ha trobat la porteria de Caro. I en el 45’, aprofitant una jugada d’estratègia, ha arribat el primer gol del partit. Tejera ha servit en curt pel davanter xilè, que ha col•locat la pilota a la perfecció al segon pal, directe al fons de la xarxa. Al descans s’ha arribat amb avantatge pels de Juan Merino.

La segona ha començat amb un Sevilla endollat, fent treballar a la defensa grana. En el minut 49, Molina ha estat providencial, tallant una acció ofensiva molt perillosa dels locals. I en el 51’, novament el tarragoní, ben posicionat en defensa, ha refusat de cap una pilota a jugada aturada. Als deu minuts de la segona, el Nàstic s’ha vist obligat a fer el primer canvi del partit, després d’una trompada de Cordero amb un rival. El grana ha estat substituït per Madinda. El partit semblava de cara pels interessos tarragonins, però dos minuts negres han permés al Sevilla capgirar el marcador. En dues contres ràpides, el local Ivi ha aconseguit el gol de l’empat, en el minut 56, i el 2 a 1, en el 58’. Un dur cop pels de Merino que han sabut refer-se ràpidament, i tot just quatre minuts més tard, Mossa ha buscat el gol amb una rematada de cap a la sortida d’un córner servit per Tejera. Finalment, la insistència grana ha tingut premi. Achille Emaná ha aconseguit l’empat amb un xut des de la frontal que ha rebotat en un defensor i ha acabat en el fons de la xarxa de la porteria andalusa. Després del gol, el tècnic grana ha decidit donar entrada al camp a Manu Barreiro, pel golejador Delgado, i a Gerard Valentín per un desgastat Lobato. El refresc ha donat els seus fruits, i els següents minuts el Nàstic ha arribat amb perill a l’àrea andalusa. Els de Merino, no han sabut culminar i convertir en gol la seva superioritat, i els darrers minuts del matx ha estat el Sevilla qui ha dominat, fent treballar de valent a la defensa grana per aconseguir que els locals no s’emportessin els tres punts.

Al final, empat i repartiment de punts. Amb la d’avui, el Nàstic encadena 5 jornades sense perdre i es situa, en la quinzena posició, tres llocs per sobre de les places de descens.

El proper enfrontament del Nàstic serà el divendres 17 de març, a les 20 hores, al Nou Estadi contra l’Elche; en el partit corresponent a la jornada 30 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions

Sevilla Atlético: José Antonio, David Carmona, Bernardo, Diego, Matos (Àlex Muñoz, 35’), Fede S, Yan Brice (Pozo, 53’), Cotán, Curro (Lasso, 80’), Ivi y M. Gual.

Nàstic: Reina, Mossa, I. Bouzón U.Z, Perone, Suzuki, Lobato (Valentín, 76’), Cordero (Madinda, 54’), Molina, Tejera, Emaná, i Delgado (Barreiro, 72’).

Gols
0-1, Delgado (45’); 1-1 Ivi (55’); 2-1 Ivi (57’); 2-2 Emaná (70’).

Targetes
Cordero (49’), Carmona (49’), Bernardo (64’), Molina (92’).

Partit corresponent a la jornada 30 de LaLiga 1|2|3. Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla