L’èxit dels vermuts de Bràfim

Els cinc nous licors de Padró superen els 90 punts en la nova edició de la Guia Peñín

Per . Actualitzat el

Els Vermuts Padró & Co estan d’enhorabona. La prestigiosa ‘Guia Peñín’, una de les eines de referència en la qualificació de vins i destil·lats, ha valorat amb puntuacions altíssimes els nous llançaments de la signatura de Bràfim. Entre els cinc vermuts tastats per a aquesta nova edició, el Daurat Amargo Suau obté la puntuació més alta, amb 93 punts sobre 100. El Vermell Reserva Especial ha aconseguit 91 punts. Els tres vermuts restants (Vermell Clàssic, Blanco Reserva i l’espectacular Roig Amargo) han aconseguit una puntuació de 92.

Per a l’elaboració d’aquesta nova edició de la Guia Peñín dels Destil·lats i la Cocteleria, en què també s’inclouen els vermuts, aquest any s’han tastat un total de 180 referències de vermut de diferents marques.

Aquest nou reconeixement se suma als ja obtinguts fins ara pels vermuts de Padró & Co .: des de la seva recent llançament al mercat no han parat de rebre premis destacant la seva alta qualitat, com el Vinari d’Or per la seva Blanc Reserva i la Medalla d’ or i Gran Medalla d’or per les seves Reserva Especial i Vermell Clàssic, respectivament, en el concurs mundial de Brussel·les Spirits Selection.

Ara aquestes bones perspectives es confirmen amb les elevades puntuacions de la Guia Peñín, el manual més complet del món, que premia en aquesta edició als cinc vermuts de la marca atorgant-los elevades puntuacions.

Posteriorment al Saló dels Destil·lats ha tingut lloc al Saló de l’Còctel, que enguany ha celebrat la seva sisena edició. Els assistents han pogut degustar diferents tipus de còctels entre els quals es trobaven els elaborats amb vermut.