Cultura urbana a la Tabacalera

Exhibicions, tallers i música són alguns dels atractius de l’acte

Per . Actualitzat el

Com tots els caps de setmana de març, els jardins de Vidal i Barraquer de davant de La Tabacalera tornaràn a acollir aquest cap de setmana un nou acte organitzat per la Plataforma Oppida. L’esdeveniment esta emmarcat en la celebració-denuncia que la plataforma està duent a terme aquest mes pels 10 anys de tancament de l’edifici. L’acte serà aquest dissabte dia 11, a partir de les 10:30h i s’allargarà tot el matí, fins al vermut.

En aquesta ocasió, Oppida, que ja representa a 38 entitats de la ciutat, en el seu afany de donar veu i espai a totes elles i de mostrar pinzellades de la programació que podrà oferir el futur Centre Social Autogestionat, coorganitza l’acte amb Tarragona Hip Hop Club i amb Club Skateboarding Tarragona.

Durant el matí de dissabte es podrà gaudir d’exhibició d’skate, pintura mural, improvitzacions rimades i un taller de ball funky i hip-hop a las 12:00h.

Les 38 entitats que treballen sota el nom d’Oppida, reclamen que es cedeixi l’edifici M6 de la Tabacalera (6% de la superfície total) per desenvolupar un projecte de centre social i cultural, sense cap cost per l’ajuntament, amb l’objectiu d’obrir-lo a la ciutadania i a les entitats que s’hi vulguin implicar.