L. Marimón es proclama campiona de Catalunya infantil de triple salt

Bernat Verdú or i Maria Falcó bronze al Campionat de Catalunya cadet

Per . Actualitzat el

L’atleta de l’Escola del Club Atletisme Tarragona L. Marimón s’ha proclamat campiona de Catalunya en categoria infantil en la prova de triple salt, amb una magnífica marca personal de 10,61 metres, batent, a més, el rècord absolut del club en aquesta prova. Marimón ha aconseguit també la quarta posició en el salt de llargada, saltant fins als 4,64 m, la seva segona millor marca a tan sols 1 cm de la medalla de bronze.

En aquest campionat també hi han participat Martina Pomes en els 60 metres llisos, aturant el cronòmetre en 8,70 segons. Pol Aixalà i Liana de las Heras han pres part en la prova dels 60 metres tanca, en què el Pol ha rebaixat la seva marca personal fins als 11,29 segons i la Liana ha marcat 11,28 segons, prop de la seva millor marca personal.

Bernat Verdú or i Maria Falcó bronze al Campionat de Catalunya cadet

Aquest diumenge s’ha disputat el Campionat de Catalunya de pista coberta en categoria cadet, en el qual Bernat Verdú s’ha emportat la medalla d’or en els 60 metres tanca, amb un brillant temps de 8,83 segons, havent rebaixat la seva marca personal en les semifinals en aturar el cronòmetre en 8,80, i Maria Falcó la de bronze en el salt d’alçada, amb un gran salt d’1,53 m, que alhora suposa marca personal. Bernat també ha disputat els 60 metres llisos, que amb un temps de 7,70 no ha pogut entrar en la final, tot i realitzar també marca personal.

En aquest Campionat també hi han participat Mario Sánchez als 60 metres llisos i als 60 metres tanca, aconseguint un lloc a la final on ha acabat en 8a posició, amb uns temps de 7,62 s als llisos i de 9,72 s a les tanques.

Berta Sánchez ha finalitzat en 10a posició al salt de perxa, superant el llistó a 2,65 m, prop de la seva marca personal. Tot i no aconseguir el pas a la final, Laura Yan Solé ha aconseguit rebaixar la seva marca personal fins a uns grans 8,36 segons en els 60 metres llisos. Aleix Lago també ha rebaixat la seva marca personal en els 600 metres amb un temps d’1:34.40, Carla González, que també participava en la prova dels 600 metres, ha aturat el crono amb 1:46,28 i Mar Vázquez ha aturat el cronòmetre en 10,23 s en la prova dels 60 metres tanca.