Èxit de la trobada nacional d’obstetrícia i ginecologia

Ha estat organitzada per l’Hospital Joan XXIII i l’Hospital de Santa Tecla, juntament amb la Fundació URV

Per . Actualitzat el

Tarragona ha estat el punt de trobada de bona part dels professionals d’obstetrícia i ginecologia del país gràcies a la jornada anual que reuneix ginecòlegs, llevadores i infermeres d’hospitals comarcals d’arreu del territori per intercanviar coneixements i experiències professionals.

La jornada, organitzada conjuntament per l’Hospital Universitari Joan XXIII i l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, en col·laboració amb la Fundació URV, ha abordat temes relacionats amb les urgències a ginecologia i obstetrícia, actualitzat els conceptes relacionats amb el risc obstètric i debatut sobre l’atenció al part de baixa intervenció i el model de futur de les maternitats catalanes, entre altres.

La jornada ha inclós la XXXIV Reunió de Ginecòlegs i Obstetres i l’XI Reunió de Llevadores i Infermeres de les Comarques Catalanes. S’han dut a terme diferents ponències, taules rodones i sessions comunicatives, a càrrec d’especialistes d’arreu de Catalunya i una sessió conjunta, entre metges i llevadores, que ha tingut com a principal objectiu que tots aquests professionals que tenen cura de la salut sexual i reproductiva des dels diferents àmbits assistencials puguin intercanviar experiències que els permetin avançar i donar resposta a les necessitats de les dones del segle XXI.

La jornada s’ha desenvolupat en diverses sales del Palau de Congressos de Tarragona amb una participació d’uns 320 professionals (entre ginecòlegs, infermeres i llevadores) procedents d’hospitals comarcals d’arreu de Catalunya.

jornades-ginecologia2