Elisa Vedrina pren possessió del càrrec de regidora

Entra en substitució de la traspassada María Isabel Negueruela

Per . Actualitzat el

Elisa Vedrina ha jurat el càrrec en una sessió extraordinària del consell plenari de l’Ajuntament de Tarragona i rep les carteres d’Esports, Voluntariat i les Associacions de Pensionistes i Jubilats. Vedrina assumeix el càrrec després de la sobtada mort de la regidora Maria Isabel Negueruela.

Professora de l’Aura, va ocupar el número 9 de la llista popular a les darreres eleccions municipals. Vedrina admet que no té experiència en l’àmbit dels esports però espera suplir la mancança amb ganes de treballar per la ciutadania.

La remodelació del cartipàs municipal també comporta que Begoña Floria sigui la nova consellera responsable de la nova Àrea de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, és a dir, assumeix el control de la Guàrdia Urbana. Fins ara aquesta responsabilitat estava en mans del segon tinent d’alcalde, Pau Pérez, que, a més a més, de continuar ocupant la conselleria de Serveis Centrals, Economia i Hisenda, portarà la coordinació amb els tres partits que formen l’equip de govern. Floria, que segueix com a portaveu, manté les competències en Patrimoni i Festes.

Finalment, el conseller José Luis Martín assumeix, a partir d’ara, la coordinació de l’Àrea de Presidència i Turisme. La regidora d’aquesta matèria, Inmaculada Rodríguez, ha estat nomenada cinquena tinent d’alcalde en el ple d’aquest divendres.