El Casal Popular Sageta de Foc impulsa classes de repàs gratuïtes a la Part Alta

Demanen voluntaris per a una primera reunió el 28 de febrer a les vuit del vespre

Per . Actualitzat el

El Casal Popular Sageta de Foc, que té el local al número 11 del carrer de la Nau a Tarragona, impulsarà properament una activitat de reforç escolar gratuït de manera regular per als xiquets i xiquetes de primer a sisè de Primària pertanyents a famílies sense recursos. La voluntat del Casal és que millorin el seu rendiment acadèmic, així com facilitar el creixement personal i emocional. La Part Alta és un barri especialment afectat per casos d’abandonament escolar, tot i que l’activitat està oberta a tota la ciutat.

Per tal de fer-ho possible, el Casal Popular Sageta de Foc fa una crida a sumar voluntariat que dediqui el temps que pugui. En aquest sentit, han convocat una primera reunió per al proper 28 de febrer a les vuit del vespre al mateix Casal o bé a escriure a classessageta@gmail.com. Quan ja hi hagi voluntariat suficient, s’informarà degudament de l’inici de les classes, així com horaris i inscripció.