El festival Minipop busca artistes!

El festival ha obert una convocatòria per seleccionar 14 dels tallers creatius que s’oferiran durant el festival

Per . Actualitzat el

L’Espai Tallers del Minipop incorporarà activitats creatives dirigides especialment al públic adult. Aquesta és una de les novetats de la setena edició del festival, que avui ha obert la convocatòria per seleccionar 14 propostes d’artistes locals que s’oferiran durant les tardes dels dies 2 i 3 de juny. Amb aquesta nova modalitat de tallers, els adults podran gaudir més directament de l’experiència creativa amb l’ajuda dels més petits.

A més, com l’any passat, també hi haurà els ‘fast’ tallers i els ‘slow’ tallers. Els primers duraran entre 10 i 15 minuts i es dividiran en diferents franges d’edat (de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 8 a 10 anys o per totes les edats) mentre que els segons s’allargaran entre 30 i 45 minuts i aniran dirigits a nens i nenes a partir de 8 anys.

L’organització busca propostes originals d’artistes de disciplines tan diverses com la fotografia, la pintura, el disseny, la il·lustració o la literatura. Aquest any es valoraran molt positivament les activitats relacionades amb la temàtica oriental de divendres i la pel·lícula ‘La princesa prometida‘ que es projectarà dissabte. També es tindran en compte les propostes en què els participants es
puguin endur un objecte realitzat durant el taller.

Els artistes interessats tenen temps fins al 18 d’abril per enviar les seves propostes al correu electrònic tallers@minipop.cat, seguint les instruccions detallades a les bases. La selecció anirà a càrrec d’un jurat format per la coordinadora de l’Espai Tallers, Laia Marín; la directora del festival, Núria Serrano, i dos representants dels patrocinadors del festival. El veredicte es farà públic a partir del 24 d’abril.

Aquesta zona dedicada a la creativitat forma part del festival des de la primera edició i ha anat creixent any rere any, en resposta a l’interès que ha generat entre el públic. L’objectiu dels tallers és que petits i grans comparteixin una experiència artística, alhora que es fa valdre i es dóna a conèixer el treball dels creadors locals. Així doncs, és una oportunitat única perquè les famílies
amb nens s’apropin a diferents artistes i coneguin de primera mà el seu talent.

El cartell musical encara és un secret

El Minipop ja té tot l’equip en marxa. Per començar, el director musical, Lluís Gavaldà, ja ha tancat el programa de concerts, que es farà públic a mitjans de març. A més, el festival està a punt d’estrenar un web nou de trinca i de rodar l’espot de la setena edició. Mentrestant, les xarxes s’han convertit en una exposició de les fotografies que els mini reporters van fer l’any passat i ha començat el compte enrere amb una peculiar campanya de mans mini poperes.