Els socis podran acompanyar el Nàstic a Saragossa per 30 euros

El partit es disputarà el diumenge 26 de febrer, a les 20.00 hores, a l’estadi de la Romareda

Per . Actualitzat el

El Nàstic organitza el desplaçament a Saragossa per assistir al pròxim enfrontament grana lluny del Nou Estadi. El partit es disputarà el diumenge 26 de febrer, a les 20 hores, a l’estadi de la Romareda.

L’expedició sortirà en autocar des de la plaça Imperial Tàrraco el mateix diumenge a les 14,45 hores, i a les 15 h des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà a la nit un cop finalitzi el partit.

El preu és de 30 € i és exclusiu per a socis. El paquet inclou el viatge i l’entrada per presenciar el matx entre Real Zaragoza i Nàstic, corresponent a la jornada 27 de LaLiga 1|2|3.

Tots els interessats a viatjar a la capital aragonesa per animar a l’equip es poden apuntar les oficines del Nàstic. L’horari és, de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores, fins al divendres 24 de febrer. Així com aquest dissabte, coincidint amb el partit contra el CD Numància, a partir de dues hores abans del matx.

Recordem que el pròxim partit del Nàstic és aquest dissabte al Nou Estadi contra el CD Numància a les 18 hores. El club ofereix dues promocions per omplir l’estadi i així animar a l’equip.

En el cas dels socis, podran retirar entrades de la seva zona d’abonament, al preu de 5€ cadascuna. Cada abonat podrà retirar un màxim de 4 entrades.

Els socis i aficionats també podran aprofitar una promoció al Nàstic Hummel Store. La compra de qualsevol article de la botiga que tingui un preu superior als 10 €, significarà una entrada gratuïta a Preferent o Gol. En el cas que el valor de cadascun dels articles adquirits al Nàstic Hummel Store no superi el valor mínim de 10 €, caldrà efectuar una compra total superior als 10 € per tal que el client rebi una entrada de la zona de Gol o Preferent.

Aquestes promocions estan limitades al nombre d’entrades destinades, per l’aforament, en cadascuna de les zones.