Obert el concurs per decidir el cartell de la XX Fira d’Artesans

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 200 euros i un sopar per a dues persones

Per . Actualitzat el

Els preparatius de la XX Fira d’Artesans d’Altafulla ja estan en marxa. La mostra, impulsada pel Col·lectiu d’Artesans del municipi amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament, tornarà a fer parada al voltant de les Eres els dies 17, 18, 19, i 20 d’agost.

Enguany, coincidint amb la celebració del 20è aniversari, el Col·lectiu d’Artesans ha posat en marxa un concurs per decidir quin serà el cartell promocional. El certamen s’adreça a qualsevol persona major de 18 anys que hi vulgui participar. Les obres han de ser originals i inèdites i de temàtica lliure, i cal que hi figuri la inscripció ‘XX Fira d’Artesans d’Altafulla, 17, 18, 19 i 20 d’agost de 2017’. Els treballs no poden anar signats, de manera que s’han d’identificar amb un títol, que és el que servirà de referència en el procés de votacions. De fet, l’autor haurà d’emplenar una butlleta d’inscripció en el moment de l’entrega, que haurà d’adjuntar en un sobre tancat.

Les obres s’han de presentar mitjançant suport digital d’alta qualitat, i han d’estar realitzades de tal manera que puguin ser reproduïdes a quatre tintes, mitjançant el sistema de quadricromia. No seran admeses tintes metal·litzades ni fluorescents.

Les bases del concurs es poden consultar al següent enllaç.

Segons ha avançat el coordinador, Diego Spano, el guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 200 euros i un sopar per a dues persones. El jurat el conformaran membres del Col·lectiu d’Artesans i un representant d’Altafulla Ràdio.

Les persones interessades a participar-hi tenen temps per fer-ho fins al 31 de març. Els treballs s’han d’entregar a la Gelateria La Perla d’Altafulla, en horari de 9 h a 21 h.

Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic artesansaltafulla@gmail.com, o del perfil de Facebook Artesans Fira Altafulla.

Més enllà de posar en marxa aquest concurs per decidir el cartell promocional, l’organització fa mesos que treballa en la selecció de paradistes, en la coordinació de les ubicacions, i en la definició dels espectacles que s’oferiran en aquesta vintena edició de la mostra. Diego Spano ha assegurat que, tot i no voler «llençar la casa per la finestra perquè no hem d’oblidar que es tracta d’una fira d’artesans per a artesans», sí que ha avançat que aquesta nova edició presentarà «novetats, però sobretot molts secrets».