El Barnasants 2017 posa a la venda les entrades pel concert de Lídia Pujol a Altafulla

El Teatre Casal La Violeta acollirà aquest divendres la segona actuació al municipi de la 22a edició de la mostra

Per . Actualitzat el

El Teatre Casal La Violeta d’Altafulla acollirà aquest divendres 17 de febrer a les 20:30 h una nova actuació del Festival Barnasants 2017. En aquesta ocasió, l’encarregada d’amenitzar la vetllada serà Lídia Pujol, que, acompanyada del guitarrista Pau Figueres, oferirà el recital revolucionari ‘tretze maneres de cantar les quaranta’.

El repertori inclourà temes que la cantautora coneix a fons, com ara ‘La mala reputació’ de Georges Brassens, ‘País petit’ de Lluís Llach o ‘Todo cambia‘ de Julio Numhauser.

Es tracta d’una de les artistes amb més aura del panorama català actual, i amb l’extraordinària sensibilitat i la gran capacitat comunicativa que la caracteritzen tornarà a oferir al municipi una actuació de primer ordre.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, s’ha mostrat convençut que esdevindrà «tot un èxit». El batlle ha recordat que el nou concert torna a tenir un nom femení, i ha insistit que «és un element fonamental que la dona ocupi espais culturals en una societat que, desgraciadament, continua sent molt masclista». Sota, el lema ‘Visca l’Assemblea’, aquesta 22a edició del Barnasants té un marcat caràcter femení.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 8 euros a través de l’enllaç http://barnasantstickets.cat/entradas. El cost a taquilla serà de 10 euros.

La primera actuació al municipi va tenir lloc el passat mes de gener en el marc de l’espectacle inaugural de ‘Les Kol·lontai‘. Una inauguració col·lectiva que també es va presentar a Vic, a Barcelona, a Gelida, i a Terrassa, i que ara s’ha recollit en una maqueta que presenta quatre cançons de l’espectacle. La previsió és que aviat se n’editi un disc.

El festival de cançó d’autor Barnasants és una de les mostres més consolidades al nostre territori. Avui dia té un gran ressò a tots els nivells, i representa la reivindicació de la cultura catalana. Fèlix Alonso ha explicat que «en un context com l’actual, és un bon moment per protestar i per reivindicar els nostres drets socials». De fet, ha destacat que «la cançó d’autor té els seus orígens en la cançó de protesta».

També ha remarcat que «acollir un festival d’aquestes característiques ens posa a l’alçada de grans poblacions com Badalona, Castelldefels, Barcelona, o Terrassa, i ens dóna un gran prestigi».

La tercera i darrera proposta del cartell d’enguany a Altafulla tindrà lloc l’1 d’abril a les 9 del vespre al Casal La Violeta. En aquesta ocasió el nom de dona serà el de Marina Rossell.