El Nàstic cau a casa del líder

La majoria d’equips de la zona baixa han punxat

Per . Actualitzat el

La primera meitat ha estat de clar domini grana, gaudint de la possessió i de les millors ocasions. Els locals aprofitaven les contres per crear perill però els de Juan Merino s’han mostrat molt sòlids durant els primers 45 minuts. La primera ocasió clara pel líder ha estat en el 14’ amb un xut directe de falta que Reina, molt atent, ha refusat a mà canviada. En el minut 17, el Nàstic ha hagut de realitzar el primer canvi del partit a causa de la lesió de Gerard Valentín. El seu lloc l’ha ocupat Ferran Giner. Passada la mitja hora de joc el guió es mantenia, amb un Nàstic controlant la possessió. Emaná en el 33’ ha estat a punt de sorprendre, però la seva rematada des de dins l’àrea ha rebotat en un defensa i ha mort a les mans del porter local. Un minut més tard ha estat Tejera qui ho ha provat amb un xut llunyà que ha marxat desviat. En els darrers instants abans de la mitja part el Levante ha premut l’accelerador, arribant amb més claredat. Els granota han gaudit de dos córners pràcticament consecutius, però la defensa grana ha pogut anul•lar el perill.

La segona meitat ha començat amb el mateix guió que la primera, tot i que els locals semblava que volien recuperar el domini de la possessió. En el minut 52, el Nàstic ha gaudit de l’ocasió més clara fins al moment. Després d’una recuperació defensiva, Tejera ha assistit en profunditat per Emaná però el xut del camerunès ha sortit massa centrat; directe a les mans del porter. El domini era grana però el primer gol ha estat local. Després d’una arribada per banda esquerra, Roger ha rebut sol dins l’àrea i ha batut a Reina amb un potent xut ras. En el 61’, el Nàstic ha intentat retallar distàncies amb una jugada d’estratègia. Després d’una falta centrada per Tejera, la pilota ha caigut a peus de Ferran Giner, que ha penjat la pilota dins l’àrea. El xut final de Perone ha marxat molt desviat. I en el 67’, els locals han aconseguit el segon gol de la tarda. Després d’una ràpida contra, Morales s’ha plantat sol davant de Reina superant al porter grana en el 1vs1. La resposta del Nàstic no s’ha fet esperar i després d’una bona triangulació entre Emaná, Cordero i Tejera, el català ha deixat en profunditat per a Delgado que ha aconseguit el gol, retallant distàncies en el marcador. En el 84’, el mateix Delgado a punt ha estat d’aconseguir el gol de l’empat. Emaná ha deixat enrere pel xilè, però el seu xut ha marxat desviat, per poc, a la dreta de la porteria local. En el minut 89 ha estat el Levante qui ha gaudit d’una bona ocasió per marcar en una ràpida contra, que ha culminat Natxo Insa amb un xut molt desviat. I en el 91’, un altre cop Delgado, aprofitant un rebuig de la defensa local, ho ha provat engaltant un bon xut que ha marxat fregant l’escaire de la porteria del Levante, en la que ha estat la darrera ocasió del partit.

El proper enfrontament del Nàstic serà el dissabte 11 de gener, a les 18 hores, al Nou Estadi contra el Alcorcón; en el partit corresponent a la jornada 25 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions

Levante UD: Raúl, Toño García, Róber Pier, J. Espinosa (J. Campaña, 75’), Lerma, Roger (Chema, 90’), Rubén García (Morales, 46’), Postigo, P. López, Natxo Insa i Jason.

Nàstic: Reina, Mossa, I. Bouzón U.Z, Perone, Suzuki, Luismi (Madinda, 71’), Tejera, Gerard (Ferran GP, 17’), Emaná, Cordero (Barreiro, 80’) i Juan Delgado.

Gols
1-0, Roger (59’); 2-0, Morales (67’); 2-1, Delgado (71’).

Targetes
Luismi (4’), Emaná (47’), Perone (63’), I. Bouzón U.Z. (69’).

Partit corresponent a la jornada 24 de LaLiga 1|2|3. 11.542 espectadors. Estadi Ciutat de València.