La tarragonina Nerea Arroyo representarà Espanya al Concurs de Miss Atlàntic Internacional

Per . Actualitzat el

Nerea Arroyo, la nostra flamant Reina Belleza Catalunya i finalista de Reina Belleza España, podria afegir un reconeixement més al seu palmarès gràcies a la seva participació en el certamen de bellesa Miss Atlàntic Internacional, que tindrà lloc a l’Uruguai el dia 18 de febrer. «Estic molt contenta per aquesta nova experiència. El meu objectiu és mostrar-me com sóc: treballadora, humil i tocant de peus a terra», explica la Nerea, que per a la desfilada de gala vestirà les creacions del seu dissenyador de capçalera, Alejandro de Miguel, de qui ja va lluir alguns models durant la desfilada de Cap d’Any que es va emetre per Tele5. Confiada que tot anirà bé, la Nerea espera que aquesta sigui una gran oportunitat per obrir-se camí en aquest món de la moda i la bellesa. «Sóc conscient que tot això és efímer i per aquest motiu vull aprofitar al màxim cada oportunitat que m’arriba, sense perdre de vista qui sóc i què m’ha dut fins aquí», assegura. Molta sort, Nerea! – Fotografia de Juan Segovia.