Alta satisfacció entre els usuaris del servei de rehabilitació dels centres de la Xarxa

La darrera enquesta de satisfacció del CatSalut els situa per sobre de la mitjana catalana

Per . Actualitzat el

La darrera enquesta del CatSalut en l’àmbit de la rehabilitació ambulatòria (PLAENSA), corresponent a l’any 2016, revela que el servei prestat per la Xarxa de Santa Tecla a través dels seus 8 centres de rehabilitació al Tarragonès i el Baix Penedès està per sobre de la mitjana catalana pel que fa a satisfacció dels usuaris en aquest àmbit assistencial.

Així, en termes globals, el servei de rehabilitació al Tarragonès obté una nota de 8,34 sobre 10, mentre que al Baix Penedès és de 8,41, ambdues puntuacions per sobre de la nota catalana, que es de 7,7. Els dos serveis també superen la nota que van obtenir en la darrera enquesta realitzada el 2013. En aquell cas, al Tarragonès es va obtenir un 8,06 mentre que al Baix Penedès es va asssolir una valoració de 7,78 sobre 10.

Cal destacar que fins a un 87,5% de les persones enquestades tornarien a utilitzar el servei de la Xarxa de Santa Tecla, un percentatge de fidelització que també supera la mitjana de Catalunya, que és del 78,7%

Elena Calero, responsable del Servei de Rehabilitació de la Xarxa, informa que al llarg de 2016 es van atendre uns 2.000 pacients entre les dues comarques. «La major satisfacció és atendre la ciutadania de la millor manera que sabem», comenta.

Centres de
Rehabilitació de la Xarxa de Santa Tecla

Tarragonès
· Hospital Santa Tecla:
malalts ingressats.
· Servei de Llevant: malalts ambulatoris complexos.
· Sociosanitari de Llevant.     · ABS Vila-seca
· Rehabilitació Torredembarra

Baix Penedès
·Hospital del Vendrell: malalts ingressats i malalts ambulatoris de la comarca.
·ABS del Vendrell: malalts ambulatoris que viuen al Vendrell.
·ABS de Calafell

Rehabilitació domiciliària
Baix Penedès
Tarragonès