Un Nàstic sense gol empata a casa

Els granes segueixen en zona de descens

Per . Actualitzat el

El Nàstic empata contra el Huesca en un partit sense gols i suma una jornada més sense conèixer la derrota.

El matx ha començat amb un Nàstic dominador, amb arribades clares per les bandes. Els grana, a més, han buscat aprofitar les jugades d’estratègia per avançar-se en el marcador. L’opció més clara ha estat un xut directe de falta de Juan Muñiz, en el minut 20, que a punt ha estat de sorprendre al porter rival. En el minut 37, ha arribat l’ocasió més clara pels aragonesos en tota la primera meitat, amb una rematada molt desviada de Borja Lázaro. En el 38’, una triangulació entre Emaná i Cordero, ha culminat amb un xut de l’andalús que no ha trobat porteria. I en el minut 41, després d’una jugada embolicada a la frontal, Emaná ha engaltat un xut a la mitja volta que ha sortit massa centrat, directe a les mans d’Herrera. La resposta visitant no s’ha fet esperar i un minut més tard, el Huesca ho ha provat amb un xut llunyà de Camacho que ha aturat Reina sense complicacions. La darrera ocasió de la primera meitat ha estat per Barreiro, però el seu xut l’ha allunyat Herrera. Al descans s’ha arribat amb l’empat a zero inicial.

La segona ha començat amb el mateix guió, amb un Nàstic que dominava la possessió i que arribava a l’àrea del Huesca, però sense massa perill. Als 10 minuts de la segona, Juan Merino ha fet els primers moviments, donant entrada a Àlex López per Barreiro i a Juan Delgado per Muñiz. En el minut 20, a la sortida d’un córner, el Nàstic ha gaudit d’una bona ocasió per marcar. Primer, Bouzón, de cap, i després Cordero, aprofitant el refús de la defensa, ho han intentat sense fortuna. El Nàstic dominava, però el gol no arribava, malgrat la superioritat grana. En el minut 81, una bona centrada de Mossa l’ha rematat, molt forçat, Àlex López, directe a fora. I en el 85′, de nou el davanter de Calafell, a punt ha estat de marcar després d’una gran centrada de Gerard, però el seu xut ha marxat fregant el pal. Al final, empat sense gols i un punt per a cada equip.

El proper enfrontament del Nàstic serà el diumenge 5 de febrer, a les 18 hores, al Ciutat de València contra el Levante; en el partit corresponent a la jornada 24 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions

SD Huesca: Herrera, Jair, Carlos David, Aguilera, Borja Lázaro (Vinicius, 73’), Camacho, González, Brezancic, Íñigo López, Sastre i David López (Ferreiro, 61’).

Nàstic: Reina, Mossa, I. Bouzón U.Z, Perone, Suzuki, Luismi (José Carlos, 70’), Juan Muñiz (Juan Delgado, 58’), Gerard, Emaná (Uche, 74’), Cordero i Barreiro (Àlex López, 56’).

Gols
Sense gols.

Targetes
Carlos David (36’), Borja Lázaro (72’),  Íñigo López (86′) i Àlex López (86′),

Partit corresponent a la jornada 23 de LaLiga 1|2|3. 5612 espectadors. Nou Estadi, Tarragona.