Els Premis Taronja reconeixen el talent creatiu de l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny

Els projectes guanyadors de cinc especialitats del centre s’han conegut durant l’acte de lliurament de la vuitena edició dels premis

Per . Actualitzat el

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ha lliurat aquest dijous els Premis Taronja, que han arribat enguany a la seva vuitena edició per reconèixer els millors projectes finals de l’alumnat del centre. Els guardons premien la seva feina personal i culminen la tasca d’aprenentatge artístic desenvolupada al llarg de la seva trajectòria acadèmica. Els guanyadors de les diferents categories han estat enguany: María Carmen Peralta, Premi Taronja d’arts al Mur; Sílvia Iglesias, Premi Taronja dil·lustració; Olga Hurtado, Premi Taronja de fotografia; Bàrbara Arnau, Premi Taronja de joieria; i Arnau Matas, Premi Taronja de gràfica publicitària.

El lliurament ha tingut lloc aquest dijous a la tarda a l’Espai Piscina de l’Escola d’Art, en el decurs d’un acte amenitzat i presentat per la companyia Piccola Orquestra, que ha servit, també, per inaugurar aquesta zona del centre com a espai polivalent per a exposicions i esdeveniments. Coincidint amb la gala, s’ha inaugurat la mostra que recull els treballs guanyadors i una selecció dels millors projectes finals i projectes integrats del curs 2015/2016. L’acte ha comptat amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; del diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella; així com de l’equip directiu i d’alumnes i ex alumnes del centre.

Els Premis Taronja reconeixen els millors projectes finals presentats en les diverses especialitats d’estudis reglats que imparteix el centre: arts del mur, il·lustració, fotografia, joieria artística i gràfica publicitària. Els estudis d’animació i gràfica interactiva encara no compten amb representació en aquests premis ja que tot just aquest curs en sortiran les primeres promocions.