Un ‘nastiquer’ a Polònia

L’extècnic del Nàstic i de la Pobla de Mafumet, Kiko Ramírez, és el nou entrenador del mític Wisla de Cracòvia de la primera divisió polonesa

Per . Actualitzat el

Kiko Ramírez, que va ser entrenador de la Pobla de Mafumet i segon tècnic del Nàstic durant força temporades (i  també del Castelló i de l’Hospitalet de Llobregat), acaba d’encetar una aventura futbolística a la primera divisió de Polònia. El tarragoní és el nou entrenador del mític Wisla de Cracòvia, equip que està a punt d’afrontar la segona volta del campionat polonès després de l’aturada hivernal i que ha posat en mans de Ramírez les seves aspiracions d’acabar la temporada en posicions europees. Ara mateix el Wisla és vuitè a la classificació.

Hem parlat amb el tarragoní aquest cap de setmana i ens ha explicat les seves primeres sensacions al futbol polonès. «Ha estat una gran sorpresa poder entrenar a Polònia. Però el futbol espanyol està de moda i qui millor que nosaltres, els entrenadors, per poder-lo exportar. Tot va anar molt de pressa i crec que és una gran oportunitat per a mi», diu Kiko. L’entrenador tarragoní explica que «aquí el futbol és diferent, de força, però m’he trobat molta predisposició per aprendre». Pel que fa al problema de l’idioma, «la comunicació és bona, sobretot gràcies al grup de tècnics que conformem l’equip de preparadors». En Kiko, que segueix el seu estimat Nàstic des de la distància, afronta aquesta etapa  amb la voluntat «de progressar en el món del futbol. El Wisla pot ser un bon trampolí. L’objectiu és canviar la filosofia de joc i la seva metodologia de treball en els entrenaments. Ja us aniré explicant». Et seguirem, Kiko.