L’EADT lliurarà els vuitens Premis Taronja el pròxim 26 de gener

L’escola ha fet pública la llista de finalistes

Per . Actualitzat el

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona lliurarà els Premis Taronja, corresponents a la seva vuitena edició, el proper 26 de gener. Els premis reconeixen els millors projectes finals presentats en les diverses especialitats d’estudis reglats que imparteix aquest centre d’educació artística de la Diputació: arts del mur, il·lustració, fotografia,  joieria artística i gràfica publicitària. Els estudis d’animació i gràfica interactiva encara no tindran representació en aquests premis ja que, tot just aquest curs, sortiran les primeres promocions. Coincidint amb aquest acte públic, que s’iniciarà a les sis de la tarda, l’escola estrenarà l’espai Piscina, una àrea de les dependències del centre que es transforma en zona polivalent per a exposicions i esdeveniments com conferències, instal·lacions o actuacions.

A més del lliurament dels premis, el mateix dia 26 s’inaugurarà una exposició amb els treballs guanyadors i una selecció dels millors projectes finals i projectes integrats del curs 2015-2016.
L’acte de lliurament tindrà lloc en el marc d’una gala oberta a tot el públic amb músics, sessions fotogràfiques i la destacada participació i col·laboració dels alumnes, que podran veure un audiovisual amb tots els projectes presentats el passat curs, amb especial dedicació als guanyadors. Posteriorment, tindrà lloc la ja tradicional Nit Taronja per acabar de celebrar la vuitena edició d’aquests guardons.

L’Escola d’Art i Disseny ja ha fet públic els finalistes de les diferents categories que opten als Premis Taronja:

Arts del Mur
Alejandra García Marco
Mari Carmen Peralta Cuadrado
Jorge Villena Benítez

Projecte Integrat Il·lustració
Mengying Chi
Sílvia Iglesias
Mariona Roig

Projecte Integrat Fotografia
Olga Hurtado Cobo
Juli Nomdedéu Xambrot
Edgar Rosich Dalmau

Joieria artística
Bàrbara Arnau
Rosa Gomis
Sandra Pozo

Projecte Integrat Gràfica Publicitària
Pilar Borrellas
Arnau Matas
Marina Valero