El Gran Circ dels Reis Mags reunirà 44 artistes internacionals a Tarragona

Els dies 6, 7 i 8 de gener oferiran cinc funcions a la Tàrraco Arena Plaça

Per . Actualitzat el

Els dies 6, 7 i 8  l’arena de la Tàrraco Arena Plaça (TAP) acollirà les cinc funcions del nou espectacle del Gran Circ dels Reis Mags, que organitza Circus Arts Foundation, amb artistes vinguts de tot el món, que enlluernaran els més petits amb les seves acrobàcies, malabarismes i elements còmics, entre altres.

L’espectacle consta de dues hores plenes d’emocions de la mà de les primeres figures dels prestigiosos circs estatals de la Xina i Mongòlia en un xou únic per gaudir en família amb 44 artistes internacionals damunt de l’escenari que oferiran 12 atraccions úniques.

Els horaris de les representacions seran divendres 6 de gener a les 18.30 h, dissabte 7 de gener a les 16.30 h i a les 19.30h i diumenge 8 de gener a les 11.30 h i a les 17.30 hores.
La venda anticipada d’entrades es fa a través de www.CircReisMags.com o a la taquilla ubicada a la pista de gel de la Plaça Verdaguer fins al 8 de gener i també a les taquilles de la TAP, només durant els dies de funció, dues hores abans de la representació. El preu de les entrades va de 10 a 35 euros.