El Casal x Nadal tanca el 2016 de l’Espai Jove Kesse

Uns 400 joves han passat aquestes vacances de Nadal per l’equipament juvenil

Per . Actualitzat el

El Casal X Nadal de l’Espai Jove Kesse ha sigut com és habitual, la darrera programació de l’any que impulsa el Servei Municipal de Joventut amb la implicació i col·laboració d’entitats i persones joves: Fundació Siurana, Petits Enginyers, Associació de Jugadors de Rol i estratègia (AJRET), Nize,  Nintenderos, Dynamind, KRYPTEYA, Lu2. Experts en jocs de taula, AEIG Alverna, Institut Cal·lípolis,  Col·lectiu de joves de Primera Planta… aquests entre d’altres, han sigut els encarregats de fer possible donar opcions als joves de participar de dinàmiques i tallers lúdics durant les vacances de Nadal.

Més de 300 joves han passat durant aquests dies per l’equipament, els dies 22 i 23 de desembre i del 27 al 30 de desembre en horari de 16.30 a 21h s’ha  pogut participar en activitats com creació de jocs gegants, cuina nadalenca, taller d’aplicacions Android, Torneig de Futbol sala, videojocs, rocòdrom, Beatbox, Karaoke, Capoeria, Zumba, etc… Durant aquests dies de vacances també s’aprofita per oferir formació amb l’objectiu de millorar el currículum vital a través de cursos oficials i certificats com el de manipulador/a d’aliments i el de premonitor/a de temps de lleure de les quals han sortit beneficiades més de 50 persones joves.

Per finalitzar, avui dia 30 a partir de les 16.30h es podrà participar d’activitats com jocs de rol, concurs televisiu, inflables al pati i destacar l’acció teatral de la companyia jove de recent creació ArteLiats, que sota el títol “L’última discussió de l’any” celebrarà les Pre-Campanades de Cap d’Any amb una festa final.

Durant aquest any 2016 s’han registrat més de 22.000 usos de l’equipament per qualsevol dels serveis i activitats que ofereix (programació d’activitats, cessió d’espais i materials, espai d’oci de la primera planta), actualment s’està preparant la programació de la temporada d’hivern que començarà el proper 10 de gener. L’Espai Jove Kesse romandrà tancat del 31 de desembre al 9 de gener inclòs.