ZERO Produccions presenta el I Festival Tony Urbano

Se celebrarà a la TAP el 25 de març amb bandes com El Drogas, Asfalto y Burning

Per . Actualitzat el

La Tarraco Arena Plaça (TAP) acollirà el dia 25 de març de 2017 un dels projectes més especials que podria organitzar-se a la ciutat de Tarragona. Es tracta del I Festival Tony Urbano, un esdeveniment que aglutina un cartell d’autèntic luxe, el caràcter solidari i l’entusiasme d’estar organitzat des de Tarragona per a Tarragona, amb la finalitat de celebrar la vida i obra d’una de les figures essencials en la història del rock estatal i, per descomptat, d’un dels tarragonins més cèlebres en els últims temps.

Artistes de la talla d’El Drogas, Asfalto i Burning seran els encarregats d’encapçalar el cartell d’aquesta primera edició del festival en homenatge a Tony Urbano. A ells, s’uniran els locals Maneras de Vivir i un cinquè grup procedent d’un concurs de bandes que tindrà lloc en el mes de gener a la Sala Zero de Tarragona. El festival, tindrà a més caràcter solidari, ja que 1€ de cada entrada es destinarà a la Lliga contra el Càncer.

Ja estan disponibles les entrades per a aquest concert, des de 25€, a www.salazero.com. En els propers dies també podran trobar-se de manera física a les botigues de discos de Tarragona i Reus, a més de la pròpia Sala Zero i a les taquilles de la TAP.