La província s’emporta un bon pessic del segon premi de la Grossa de Nadal

El número és el 04.536. El primer premi s’ha venut íntegrament a Madrid.

Per . Actualitzat el

Diversos municipis de la demarcació de Tarragona han estat afortunats aquest dijous en el sorteig extraordinari de la Grossa de Nadal amb el seu segon premi, el 04.536, que s’ha venut a diferents localitats de la demarcació. La part més important ha estat distribuïda per l’administració de loteria del carrer Barcelona de Salou, on s’han repartit 1.250.000 euros corresponents a tota una sèrie del segon premi de la rifa nadalenca. Aquesta adminstració ja havia venut un cinquè premi ara fa uns anys.

També hi ha hagut sort a l’administració del carrer del Mar de Calafell  i l’estanc del número 3 del carrer Miquel Barceló de Falset. Al número 7 de l’avinguda  Reus de la localitat de Vinyols i els Arcs, al Baix Camp, també s’ha repartitpart d’aquest segon premi. A l’Ebre, la fortuna ha arribat a l’administració de l’avinguda de les Goles de l’Ebre, 239, de Deltebre.

Una vegada més la Grossa, el primer premi, ha tornat a passar de llarg de Tarragona, una de les poques demarcacions de l’Estat que mai ha estat agraciada amb el premi més important de la loteria nadalenca. En aquesta ocasió la grossa ha estat venuda íntegrament a Madrid.

 

Consulta aquí si tens algun número premiat