Cap de setmana de cinema

El REC projectarà diversos films internacionals aquests dies

Per . Actualitzat el

El Festival REC va començar aquest dimecres i continua amb un programa carregat d’activitats i del millor cinema internacional. REC projectarà un total de 18 pel·lícules, d’11 nacionalitats diferents, durant els 7 dies que dura la XVI edició del festival.

De les 18 pel·lícules, guardonades a festivals com Cannes, Berlín i Venècia i algunes d’elles en la carrera dels Oscar, 5 són estrenes a l’estat espanyol i 11 són estrenes a Catalunya. Un total d’11 nacionalitats estaran presents al festival i s’estrenen països que mai no han estat presents al REC, com Paraguai, amb La última Tierra o Egipte, amb In the Last Days of the City. En total competiran 11 films per ser la millor opera prima. I a banda dels films a concurs, hi haurà projeccions especials com ara la cloenda amb La reconquista de Jonás Trueba, un passi especial de Mimosas d’Oliver Laxe, guaynadora de la setmana de la crítica a Cannes i “My First Time Cult” amb Les intrigues de Sylvia Couski i Belle Dormant del director Ado Arrieta.

RECLaNuí i altres activitats

El festival REC és molt més que cinema. Dissabte 3 de desembre se celebra la Jornada Professional, una iniciativa que busca aprofundir i donar eines en tots els aspectes relacionats amb la producció audiovisual. La jornada d’enguany és dedicada a la TRANSMEDIA.

El mateix dissabte 3 es dóna el tret de sortida a RECLaNuí amb el doble concert dels barcelonins Hidrogenesse i els tarragonins Tarde Mañana Noche a la Sala Zero. I dilluns 5, se celebra, també a la Sala Zero, la Nit Bizarra amb l’HOMBRE LOBO INTERNACIONAL, Tony Lyon i Dj Machete.