Alejandro Fernández (PPC) deixa l’Ajuntament de Tarragona

Ha estat nomenat nou portaveu del Grup del PPC en substitució d’Enric Millo al Parlament de Catalunya

Per . Actualitzat el

Alejandro Fernández ha estat nomenat nou portaveu del Grup del PPC, en substitució d’Enric Millo, que avui ha pres possessió com a delegat del Govern a Catalunya, per la qual cosa, passat el ple del dia 28 de novembre, deixarà enrere les seves responsabilitats com a primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona.

Des de l’equip de govern municipal feliciten Fernández per aquesta nova etapa i afirmen que «l’acord de Govern es manté en tots i cadascun dels seus punts i amb els principis que el van fer possible, que era un acord de ciutat i no un acord de persones ni de partits que proporciona estabilitat política, consens i solidesa institucional. D’altra banda, també afirmen que «la nova tasca de què es responsabilitzarà a partir d’ara Alejandro Fernández el situa com el tarragoní amb el càrrec de més rellevància i capacitat d’influència al Parlament de Catalunya.

El nou portaveu del PPC al Parlament ha assenyalat que encara «amb orgull la tasca de continuar amb el projecte de convertir el PPC en la casa comuna de tots els que ens sentim catalans i espanyols». Alejandro Fernández ha utilitzat les paraules de Thomas Jefferson per afirmar que «el Parlament és “el temple de la batalla pacífica de les idees”, un lloc on defensar amb orgull i de manera desacomplexada les nostre idees, el que no és incompatible amb arribar a acords amb d’altres formacions, com he fet al llarg de la meva vida política».