Una exposició que no només es veu

La Capsa Ambulant d’Artistes recupera els creadors que han participat en el projecte

Per . Actualitzat el

La Capsa Ambulant d’Artistes fa una parada i dóna un cop d’ull a la tasca feta durant els dos darrers anys d’activitat del projecte. Aquest divendres s’inaugura una exposició interactiva que explica els moments viscuts del projecte de mediació sota el títol Despullant la capsa. Mitjançant 13 dispositius que s’activen en base a les experiències sensorials i d’un espai de documentació-reflexió, la mostra continua el tasca d’apropar l’art a la gent. «volem que les persones que vinguin no només mirin sinó que també toquin, s’embrutin, ballin, s’incomodin… Al cap i a la fi, la Capsa sempre ha volgut explicar històries a cau d’orella, arran de nas, a cara o creu, a collibè, a mà alçada, a contrapèl, a peu dret, a ulls clucs, a flor de pell…», expliquen els responsables del projecte.

La inauguració serà el divendres 18 de novembre a les 19h al magatzem 2 de la Tabacalera però l’espai romandrà obert també els dos caps de setmana següents:

Dsbt 19, 11-14h / 17-20h
Dmg 20, 11-14h
Dsbt 26, 11-14h / 17-20h
Dmg 27, 11-14h

Els artistes participants són Armand, Lluc Queralt, Mènsula Studio, Maria Roig, Txus Garcia, Nil Bartolozzi, Ester Fabregat, Polígon Cultural, Mar Borrajo, Gerard Gil, Roberto Olivan, Tarraco Profana, SalMaldon, Junkie Python, Miquel Villalba i Helena Blay.