Núria Picas enceta la III Mostra de Cinema de Muntanya

El seu film ‘Home to Home’ ha estrenat la mostra que l’Auditori Diputació acollirà fins l’1 de desembre

Per . Actualitzat el

La corredora de muntanya i doble campiona del món d’ultratrail, Núria Picas, ha estat la protagonista, aquest dijous, de l’estrena de la III Mostra de Cinema de muntanya que organitza la Diputació de Tarragona. La mateixa corredora ha presentat al públic el documental que porta a la pantalla una de les seves fites personals i esportives: aconseguir enllaçar les travesses Cavalls del Vent i Carros de Foc, amb 139 km de distància i 14.000 metres de nivell positiu. La història de superació que relata el documental conté tot allò que porta a la corredora a posar els seus límits cada cop més lluny: l’esperit de superació, l’esforç i una actitud positiva davant dels reptes de la vida, perquè «les curses de muntanya són com la vida mateixa, cal superar obstacles», ha explicat l’esportista durant la presentació de la cinta que ha omplert a vessar l’Auditori Diputació.

L’acte ha comptat amb la presència del president de la Diputació, Josep Poblet, que ha destacat el patrimoni que representa la figura de Picas per l’esport català, alhora que ha posat èmfasi «en el compromís de la Diputació amb la muntanya, perquè la muntanya també és cultura». Núria Picas ha anunciat avui a l’Auditori Diputacio la seva voluntat d’afegir nous reptes amb l’ascens d’un 8.000 la primavera vinent en menys de 24 hores.

Històries de superació a la muntanya que han estat premiades

Fins el dia 1 de desmbre, l’Auditori Diputació assistirà cada dijous, a les 19.30 hores a les històries de superació a la muntanya amb filmacions guardonades als festivals internacionals de més prestigi dedicats al cinema de muntanya.

Les properes projeccions seran: Citadel, el dia 17 de novembre, Meru, el 24 de novembre, i finalment, Valley Uprising que tancarà la III Mostra de Cinema de Muntanya el dia 1 de desembre.

L’entrada és lliure amb invitació que caldrà recollir des d’una hora abans de cada projecció al mateix Auditori Diputació, al carrer Pere Martell de Tarragona. Les pel·lícules es projectaran en versió original subtitulada.