Tot a punt per la II Cursa de Tardor

Les inscripcions es tancaran als 250 participants

Per . Actualitzat el

L’atletisme tornarà a ser protagonista a Altafulla el proper 1 de novembre. Els Atletes d’Altafulla ja fa dies que han obert el període d’inscripcions per a la segona edició de la Cursa de Tardor. La iniciativa va crear-se l’any passat, i enguany repetirà el mateix format. Una cursa de 10km que comença al Castell d’Altafulla i acaba a l’Ermita de Sant Antoni, amb un recorregut que passa per indrets emblemàtics com la desembocadura i els espais protegits del Gaià, el Castell de Tamarit o la Platja d’Altafulla. El responsable de la prova, Guillermo Alonso, ha explicat que “el recorregut i l’experiència de l’organització seran els principals al·licients” de la cursa.

A falta de pocs dies per a la celebració de la II Cursa de Tardor de l’1 de Novembre d’Altafulla, les inscripcions van a molt bon ritme. Estan limitades fins a les 250 persones. Per aquells corredors que s’hi apuntin a partir d’ara i fins el 29 d’octubre, el preu serà de 12 euros; i per a aquells que ho facin més tard del 29, serà de 15 euros. Les persones interessades s’hi poden apuntar de forma presencial a la Gelateria La Perla d’Altafulla, a la botiga Boom Esport de Torredembarra, i a la botiga Bikila de Tarragona. Per internet, poden fer-ho mitjançant els portals web www.athleticevents.net o http://atletes.wixsite.com/cursatardor. Els Atletes d’Altafulla han preparat una convocatòria pel 29 d’octubre amb l’objectiu de netejar els camins per on transcorrerà la prova. Tots aquells que hi vulguin col·laborar es poden posar en contacte amb els mateixos atletes.

L’edat mínima per participar són 16 anys, i no està permès fer-ho amb mascotes. Alonso ha explicat que una cursa d’aquestes característiques busca la màxima implicació del municipi, i que dos dels objectius marcats pels Atletes d’Altafulla passen per “fomentar la participació local i l’esport femení”.