La Reina Belleza Catalunya 2016 és de Tarragona

Nerea Arroyo, de 21 anys, representarà el Principat en el certamen Reina Belleza España que se celebrarà a Albacete el 16 de novembre

Per . Actualitzat el

Es diu Nerea Arroyo, té 21 anys, és de Tarragona i, des de fa uns dies, és la nova Reina Belleza Catalunya (títol que substitueix l’anteriorment conegut com a Miss Catalunya). Nerea portarà el nom de Tarragona i el de Catalunya a la gala de Reina Belleza España (abans Miss España) que tindrà lloc el pròxim 16 de novembre a la localitat d’Albacete. Un jurat ha escollit la tarragonina entre un centenar de joves del país a partir d’un book fotogràfic i uns vídeos professionals facilitats per l’agència que gestiona la carrera de la Nerea, model des dels 18 anys.

La tarragonina ens visita a la redacció de Notíciestgn acompanyada de la seva mare i ens explica que «estic vivint en un núvol. No m’ho esperava. Sabia que la meva agència havia enviat fotografies meves al jurat de Reina Belleza Catalunya, però tot m’ha agafat per sorpresa. Just el dia de Santa Tecla em van telefonar per dir-me que havia estat la guanyadora i que, per tant, podria representar Tarragona i Catalunya el pròxim 16 de novembre». La Nerea va començar la carrera de model de passarel·la ara fa tres anys per casualitat. «Vaig anar amb la família a la fira Tot Nuvis de Reus i la meva mare va insistir perquè em fessin unes fotografies posant com a model. A partir d’allà vaig quedar enganxada al món de la passarel·la», diu la jove. Des d’aleshores no ha parat de treballar, participant en nombroses passarel·les i en incomptables sessions fotogràfiques. «No es tracta de ser guapa», diu la Nerea. «Per ser model has d’aglutinar tot un seguit de virtuts que s’han d’entrenar i preparar amb molt d’esforç. Passejar per una passarel·la té molts secrets…».

La Nerea afronta Reina Belleza España amb «molta il·lusió, ja que es tractarà d’una experiència única. Ara toca preparar-se bé per deixar Tarragona i Catalunya en un bon lloc». Li preguntem també sobre les portes professionals que li pot obrir haver-se convertit en Reina Belleza Catalunya 2016. «No se sap mai, però segur que m’ajuda per donar-me a conèixer. Ara el que toca és viure el moment, preparar la gala d’Albacete i confiar que les coses continuïn sortint com fins ara». Molta sort, Nerea.