Un creuer de luxe amb 120 passatgers fa escala al Port Tàrraco

El ‘Hebridean Sky’ ha arribat procedent de Mahó aquest matí

Per . Actualitzat el

El creuer ‘Hebridean Sky’ de la companyia Salen Ship Managem ha fet escala per primera vegada al Port de Tarragona. A les 8h el vaixell he atracat a les instal·lacions de Port Tarraco procedent de Mahó, i salparà a les 18h direcció València. Aquest és el dissetè creuer de la temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada, dels 22 previstos.

El ‘Hebridean Sky’ ha atracat al Port de Tarragona amb 120 passatgers, majoritàriament de nacionalitat britànica. És un vaixell de luxe i que compta únicament amb suites. Construït l’any 1992, va ser reformat l’any 2005, i posteriorment també aquest 2016.

La millor temporada de creuers

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.