Afeccions al trànsit a la zona centre

Dijous comencen les obres de millora de la pavimentació i l’accessibilitat a l’avinguda Ramón y Cajal

Per . Actualitzat el

El dijous, 6 d’octubre, s’inicien les obres de millora de la pavimentació i l’accessibilitat de l’avinguda Ramón y Cajal en el tram entre Rambla Nova i Prat de la Riba. Les tasques consistiran en la pavimentació de tot el tram que es troba molt desgastat pel pas de vehicles. Al mateix temps, es construirà un nou pas de vianants, regulat amb semàfor, situat aproximadament a la meitat d’aquest tram de l’avinguda, la vorera del costat dels números senars s’ampliarà la zona corresponent al pas de vianants i, d’aquesta manera, es reduirà la longitud del pas per millorar la visibilitat. També s’ampliarà la vorera a la cruïlla del carrer Reding per dotar de més seguretat el pas dels vianants i s’hi instal·larà paviment tàctil per donar continuïtat a l’itinerari adaptat. La resta de passos de vianants i guals del tram on s’intervé s’adaptaran a la normativa en accessibilitat a l’espai públic instal·lant pavimentació tàctil.

Les obres tenen una durada prevista de 3 setmanes, finalitzaran el 28 d’octubre, i compten amb un pressupost de 67.704,00 €.

Per dur a terme les obres es produiran les següents afectacions al trànsit.

· De dijous a dissabte, tall complet de l’avinguda Ramon y Cajal en el tram entre Rambla Nova i Prat de la Riba per a l’asfaltat. Es facilitarà l’accés als aparcaments de veïns accedint per Prat de la Riba.

· Dissabte fins a les 12h del migdia, tall complet de l’avinguda en el tram entre Prat de la Riba i Jaume I per a l’asfaltat del creuament entre Ramón y Cajal i Prat de la Riba.

· A partir del dilluns 10 i fins el 28 d’octubre, tall del carril de circulació sentit de pujada cap a Rambla Nova de l’avinguda Ramón y Cajal en el tram entre Prat de la Riba i Rambla Nova, per a la construcció del pas de vianants i l’ampliació de la vorera de Reding. Itinerari alternatiu per Pare Palau i Plaça Imperial Tarraco direcció Rambla Nova.

3-pl-pavimentacio-i-senyalitzacio