Els centres cívics ofereixen 1.300 places per als cursos d’aquesta tardor

Les inscripcions començaran el 14 de setembre a les 9 del matí

Per . Actualitzat el

Centre cívic municipal de Llevant.

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix 1.300 places per al centenar de cursos i activitats programats aquesta tardor. Les inscripcions començaran el dimecres 14 de setembre a les 9 h al web http://centrescivics.tarragona.cat,  on també es poden consultar els cursos.

La programació per a adults, amb un total de 1.100 places, ofereix noves edicions dels cursos més exitosos en les darreres edicions, com els cursos de fotografia digital, el de fotografia nocturna o el d’edició fotogràfica amb Photoshop. L’aposta per la fotografia es reforçarà enguany en el marc del SCAN, el Festival Internacional de Fotografia de Tarragona, ja que s’organitza la segona edició del Ral·li fotogràfic #CentresCívicsTGN2016 i s’ha programat per al dia 11 de novembre la conferència “Fotografia, mòbils i xarxes socials: un triangle d’amor perfecte”, a càrrec d’Albert Villena, així com dues exposicions fotogràfiques que lluiran als vestíbuls dels diferents centres cívics.

També es mantenen, amb novetats, les apostes per als cursos de noves tecnologies, manualitats, la potenciació d’habilitats o els cursos introductoris d’idiomes, que en tots els casos incorporen noves propostes. Les persones interessades podran gaudir d’un taller de brodats, de decoració nadalenca, de gimnàstica hipopressiva o un taller pràctic de cançó xinesa, a càrrec de l’Associació d’Estudiants Xinesos de la URV. En l’àmbit de cuina i gastronomia, un altre dels pilars de la programació, també hi ha estrenes com un tast d’olis amb visita a un molí o la possibilitat de preparar plats mexicans o per a les festes de Nadal.

D’altra banda es consoliden les activitats familiars, amb la programació per segon any consecutiu, d’una desena de monogràfics destinats perquè en gaudeixin conjuntament els infants acompanyats. En aquest sentit destaquen el taller de màgia creativa, el de creació d’un instrument de música electrònica o de collage familiar. Cal recordar també que les cinc ludoteques dels centres cívics segueixen a disposició de tots els infants, cada tarda de dilluns a divendres, per gaudir del joc amb familiars i amics.

La programació completa es pot consultar al web de la Xarxa de Centres Cívics i als llibrets informatius repartits per 80 punts de la ciutat. Pel que fa als preus, s’incorpora un descompte del 50% per als infants que tinguin el carnet del Club dels Tarraconins, que s’afegeix al ja existent per a aturats i pensionistes.