Ilunion reconeix a Activa Mútua pel seu esforç amb les persones amb discapacitat

La iniciativa vetlla pels drets, independència i autonomia d’aquest col·lectiu

Per . Actualitzat el

Activa Mútua, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social no3, ha estat reconeguda per Ilunion Tecnologia i Accessibilitat, dins de la iniciativa denominada Amb Ilunion per l’accessibilitat.

El grup Ilunion, que materialitza en l’àmbit empresarial la iniciativa social de l’ONCE i la seva Fundació, acredita que les accions desenvolupades per Activa Mútua en les seves instal·lacions durant el període 2015-2016 potencien l’accessibilitat general i la inclusió de les persones amb discapacitat.

Ceferino Fernández, Director de Gestió de Qualitat, PRL i Serveis Generals, màxim responsable d’aquest projecte, destaca que “les accions realitzades durant aquest període tenen per finalitat garantir l’accessibilitat a les nostres instal·lacions, vetllant pels drets, la independència i l’autonomia de les persones amb discapacitat afiliades a la mútua. Aquest procés de millora continuarà durant els propers anys”.

Activa Mútua és una entitat socialment responsable amb les persones amb discapacitat, es troba certificada amb el segell Bequal Plus i immersa en multitud de projectes relacionats amb la millora de la salut laboral dels professionals que cuiden dia a dia a les persones amb discapacitat, i dels propis treballadors amb discapacitat afiliats a Activa Mútua tant en empreses ordinàries com a empreses protegides.

Aquests projectes liderats per ONCADIS, oficina sectorial específica per al sector i pertanyent a Activa Mútua, estan relacionats amb: recerca i desenvolupament, supressió de les barreres de la comunicació, accessibilitat universal, inclusió soci laboral de les persones amb discapacitat, etc., i situen a Activa Mútua com a referent en aquesta matèria, possibilitant que conceptes com a diversitat, inclusió, ètica, excel·lència i accessibilitat se segueixin consolidant encara més dins de la seva cultura empresarial.