Comencen els treballs anuals de manteniment a les piscines municipals

Es duran a terme del 29 d’agost al 2 d’octubre

Per . Actualitzat el

l proper dilluns 29 d’agost comencen els treballs anuals de manteniment a les piscines municipals. Aquests tancaments, durant els quals es realitzen les operacions de manteniment que durant el temps de funcionament normal no es poden realitzar, així com la neteja l’interior de la piscina i la substitució de l’aigua, són necessaris per al bon funcionament dels complexos esportius i es fan de forma esglaonada per tal que els usuaris sempre tinguin a la seva disposició diferents instal·lacions esportives de la xarxa del Patronat Municipal d’Esports.

Els dies concrets en què es faran els treballs són:

·                      Piscina municipal de Riuclar – Tancada del 29 d’agost al 11 de setembre

·                      Piscina municipal de Bonavista – Tancada per manteniment del 5 de setembre al 18 de setembre

·                      Piscina municipal del Serrallo – Tancada per manteniment del 19 de setembre al 2 d’octubre

·                      Piscina municipal de Sant Salvador – Tancada per manteniment del 12 de setembre al 25 de setembre

·                      Piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau – Tancada per manteniment del 19 de setembre al 2 d’octubre

Cal recordar que les instal·lacions esportives de Campclar, inclosa la piscina, es troben tancades des del 27 de juny pels treballs de millora que s’hi estan efectuant. Les obres, emmarcades en els treballs de construcció de l’Anella Mediterrània dels Jocs del 2017, inclouen la reforma de la zona de vestidors del complex esportiu.

Precisament per oferir un millor servei pel tancament de la instal·lació de Campclar, a partir del dia 19 de setembre la piscina municipal de Riu Clar ampliarà el seu horari. Si fins ara obre de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 21 h, i els dissabtes de 9.30 a 13.30 h, des d’aquesta tardor ho farà de dilluns a divendres ininterrompudament de 7 a 21.30 h, dissabtes de 9 a 21 h i diumenges de 10 a 14 h.