Una delegació turca de Bandera Blava visita les platges guardonades

Les platges distingides són les de la Paella, Baix a Mar i els Muntanyans

Per . Actualitzat el

Torredembarra rebrà aquest dimecres la visita d’una delegació turca del programa Bandera Blava per conèixer exemples de gestió de platges. Aquest grup està format per sis persones, entre elles el director general de l’entitat que gestiona la Bandera Blava a Turquia i la responsable del programa. L’estada dels turcs coincidirà amb la visita d’inspecció habitual a les platges dels Muntanyans, de la Paella i del Barri Marítim per part dels responsables espanyols del Programa Bandera Blava.

La visita del grup començarà aquest dimecres, 10 d’agost, a les 17 h, a Cal Bofill, on els rebran l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor de Sostenibilitat, Josep Maria Guasch. Després visitaran les platges, aprofitant la inspecció habitual, i finalment se’ls oferirà una sortida amb vaixell per conèixer la façana marítima de Torredembarra des del mar.

El regidor de Sostenibilitat, Josep Maria Guasch, s’ha mostrat satisfet perquè s’hagi triat Torredembarra com un dels exemples per donar a conèixer platges guardonades amb la Bandera Blava a l’Estat espanyol. Cal destacar que Torredembarra compta amb els tres tipus de platges: una cala (Canyadell), un espai protegit (Muntanyans) i platges urbanes (la Paella i Barri Marítim).

Enguany, Torredembarra ha tornat a aconseguir la distinció de Bandera Blava per a les platges de la Paella, Baix a Mar i els Muntanyans, Cal Bofill ha repetit com a Centre Blau i el camí Cal Bofill-Baix a Mar- Els Muntanyans també ha estat distingit com a Sender Blau. Aquestes distincions les atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). La bandera blava reconeix la neteja, seguretat i la gestió ambiental de les platges.