En marxa la 4a edició dels Premis Empresa Tarragona Impulsa

Els projectes es podran presentar fins al 17 d’octubre de 2016 i la dotació econòmica dels guardons ascendeix a 13.000 euros

Per . Actualitzat el

Freshly Cosmetics

La Conselleria de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona convoca la 4a edició dels Premis Empresa Tarragona Impulsa, que incorporen noves categories i amplien l’abast territorial. Els premis tenen l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona. Els projectes es podran presentar fins al 17 d’octubre de 2016 i la dotació econòmica dels guardons ascendeix a 13.000 euros.

Amb l’objectiu de premiar els projectes empresarials innovadors, es creen dos premis per als projectes en fase d’idea i per a empreses constituïdes en els darrers tres anys. Ambdós guardons tindran un primer premi de 3.000 € i dos accèssits de 1.500 €. En totes dues categories les empreses reconegudes també rebran assessorament per part de l’equip tècnic de Tarragona Impulsa durant tres anys.

En ambdós casos, es poden presentar projectes empresarials en els àmbits de l’esport, la salut, el benestar, la innovació social, l’eficiència energètica, la sostenibilitat, la tecnologia, la cultura, el turisme i el comerç. Els projectes hauran de tenir el domicili fiscal i el lloc de treball a la ciutat de Tarragona i a la seva àrea d’influència (Tarragonès, Baix Penedès, Alt Camp, i Baix Camp).

D’altra banda, els Premis Empresa Tarragona Impulsa premiaran les iniciatives sorgides per part dels centres educatius de la ciutat que imparteixin ESO, Batxillerat o Cicles Formatius que destaquin per promoure l’esperit emprenedor entre el jovent. El projecte guanyador rebrà un premi econòmic de 1.000 euros i un distintiu de reconeixement al treball acreditat.

Per a més informació i consultar les bases es pot visitar la pàgina web http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat.