L’Altacústic escalfa motors

El festival de música independent d’Altafulla es durà a terme del 21 al 23 de juliol

Per . Actualitzat el

La tercera edició de l’Altacústic ha començat el compte enrere. El Festival de Música Independent d’Altafulla, que enguany farà parada al municipi del 21 al 23 de juliol, ha estrenat aquest dijous la seva nova web, que ja es pot consultar a www.altacustic.cat.

La nova cita arriba enguany amb novetats pel fa que a escenaris i al cartell, que s’amplien respecte a les passades edicions.

Enguany seran una dotzena les formacions que en prendran part. El tret de sortida el donarà un artista de la productora Gigmit, encara per concretar (dijous 21 a les 20h a l’Escenari del Castell); i el seguiran Lu Rois amb Cau de Lluna’ (dijous 21 a les 21h a l’Escenari Castell); The Crab Apples amb ‘Hello stranger’ (dijous 21 a les 22h a l’Escenari Castell); Enric Verdaguer amb ‘Moonstruck’ (divendres 22 a les 20h a l’Escenari Placeta); Maria Arnal i Marcel Bagés (divendres 22 a les 21h a l’Escenari Estrella); Pantaleó amb ‘Reina Victòria’ (divendres 22 a les 22h a l’Escenari del Pou); Inspira amb ‘Greta’ (divendres 22 a les 23:30h a l’Escenari del Pou); Judit Neddermann amb ‘Un segon’ (dissabte 23 a les 20h a l’Escenari Placeta); Silvio Álvarez amb ‘Llops de Mar’ (dissabte 23 a les 21h a l’Escenari Estrella); Marion Harper amb ‘Cotton Candy’ (divendres 23 a les 22h a l’Escenari del Pou); i El petit de Cal Eril amb ‘La força’ (divendres 23:30h a l’Escenari del Pou).

Totes les actuacions seran gratuïtes, a excepció del concert que Andrea Motis, Joan Chamorro, i Josep Traver oferiran el dia 22 a un quart d’11 de la nit a la Pallissa de l’Era del Senyor. L’espectacle té un cost anticipat de 16 euros per persona, en cas de comprar l’entrada a l’Oficina de Turisme d’Altafulla; i de 20 euros, a través del portal www.tarracoticket.cat.