El dictador Franco deixa de ser alcalde honorari de la ciutat de Tarragona

El ple de la capital tarragonina així ho ha decidit per unanimitat arran d’una moció presentada per ERC

Per . Actualitzat el

El dictador Francisco Franco ha deixat de ser alcalde honorari i perpetu de la ciutat de Tarragona, després de la votació duta a terme aquest dilluns al plenari municipal de la capital tarragonina. La votació s’ha produït per unanimitat, amb els vots a favor inclosos del Partit Popular i de Ciutadans, així com dels que ja s’hi havien manifestat a favor com ERC, ICV-EUiA, CUP, PSC, CDC i UDC.

Franco ostentava el títol d’alcalde honorari des de l’any 1964, quan se’l va nomenar a tots els municipis de la demarcació. En els darrers anys molts municipis del territori havien acordat retirar-li i ara Tarragona també s’hi ha sumat.