El PP repeteix les llistes al Congrés i al Senat

Jordi Roca torna a encapçalar la candidatura popular al territori

Per . Actualitzat el

El Partit Popular de Tarragona ha presentat les candidatures que concorreran al Congrés i al Senat en les properes Eleccions Generals del 26 de juny, encapçalades per Jordi Roca i Sebastià Domènech respectivament. El candidat popular al Congrés ha explicat que «ens presentem el 26J amb un programa de govern a favor de la creació d’ocupació, a favor de la millora de l’economia, a favor de l’estat del benestar. En resum, a favor de la gent».

Jordi Roca ha assenyalat que «ahir mateix en la presentació del programa a Barcelona el Partit Popular va posar sobre la taula 26 propostes concretes que evolucionen el programa del 20D». El cap de llista del PP ha afirmat que «totes les enquestes indiquen que tindrem un suport més ampli que fa sis mesos, un fet que demostra que la gent valora la nostra actitut positiva i oberta al diàleg des del primer dia».

Preguntat pels Jocs Mediterranis, el candidat del PP ha recordat que «sempre que hem treballat per Tarragona 2017 hem tingut resultats positius. Va passar amb l’avançament dels beneficis fiscals per a captar patrocinadors, va passar en la millora de les relacions amb el CSD i ara estem treballant més aportacions i col·laboració, perquè aquests són els Jocs d’Espanya». «Altres opcions polítiques, com Podemos, no volen que se celebri Tarragona 2017», ha dit Jordi Roca.

Les llistes al Congrés i al Senat per Tarragona són les mateixes que el 20D i en aquest sentit, el candidat del PP ha destacat que «repetim equip perquè el nostre projecte es manté». La llista al Congrés que encapçala Roca es completa amb Joan Bertomeu (Deltebre), com a número 2; Sílvia Pujol (Hospitalet de l’Infant), número 3; Francisco Ripoll (Santa Oliva), número 4; Maria Borràs (Corbera d’Ebre), número 5; i Ana Rubio (NNGG), que tanca la llista en sisena posició.

Pel que fa a la llista al Senat, el cap de cartell, Sebastià Domènech, estarà acompanyat per Josep Acero, com a número 2, i la portaveu popular a l’Ajuntament de Torredembarra, Núria Gómez, com a número 3.