Primera visita de Puigdemont com a president

El cap de l’executiu català ha estat rebut per l’alcalde Ballesteros

Per . Actualitzat el

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha fet una visita institucional a l’Ajuntament de Tarragona on ha estat rebut per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i els consellers municipals. Posteriorment, el president Puigdemont ha pujat al Saló de plens de la ciutat on ha saludat als membres de la coorporació i ha estat convidat per l’alcalde Ballesteros a signar al llibre d’Honor de la ciutat. L’acte institucional ha clos amb unes paraules del cap de l’executiu català.

Sense marxar del territori, aquest vespre, Puigdemont participarà en la Nit Empresarial que organitza la CEPTA i que se celebrarà a Teatre Auditori de Salou. Allí coincidirà, entre altres, amb la monja Sor Lucía de Caram.