El 77% de paradistes es traslladaran al nou Mercat Central

Les parades vacants es trauran a concurs públic

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament ha rebut 47 sol·licituds de venedors del Mercat Central que estan interessats en traslladar-se a les noves concessions del Mercat, el que representa el 77 per cent de les parades actuals, així ho ha manifestat la consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, en una roda de premsa celebrada aquest matí.

D’aquestes 47 sol·licituds la distribució per modalitats de venda són les següents:

– 20 punts de venda genèrics de carn, com: carnisseries, xarcuteries, pollastreries i precuinats

– 11 punts de venda de peix i marisc

– 9 de fruita i verdura

– 7 punts de venda són genèrics de diferents modalitats com: pesca salada, fleca, bar i fruits secs.

Cal assenyalar, que el termini per demanar el trasllat de parades es va obrir el 7 d’abril i va finalitzar el passat dissabte, 23 d’abril.

Ara Espimsa estudiarà la documentació que ha presentat cada concessionari i després procedirà a la distribució dels diferents punts de venda en el nou Mercat Central, per tal de que cada establiment iniciï les seves obres; properament, les parades que han quedat vacants es trauran a concurs públic per a la seva concessió. La previsió és que el Mercat obri al públic entre Santa Tecla i el mes d’octubre.

La consellera, Elvira Ferrando, ha valorat molt positivament el nombre d’establiments que volen continuar en el nou mercat que són 47, dels 61 que hi ha actualment, el que representa el 77% dels paradistes” i ha afirmat que “el nou mercat serà un espai modern i adequat als hàbits, horaris i tendències actuals; serà un punt d’atracció del centre comercial de la ciutat amb un bons accessos i uns serveis de qualitat”.