El Port rep dos creuers aquest cap de setmana

Uns 600 creueristes visitaran el territori en les dues escales previstes per aquest dissabte i diumenge

Per . Actualitzat el

El creuer ‘Wind Star’ de la companyia ‘WindStar’ atraca aquest dissabte 23 d’abril, a les 9 hores procedent d’Eivissa, a les instal·lacions de Port Tarraco, en el que és el segon creuer de la temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada. El creuer navega sota bandera de les Bahames i arriba al Port de Tarragona amb 150 passatgers a bord, la majoria nord-americans.

Els creueristes tenen excursions contractades per visitar el centre de Tarragona, Montblanc i Poblet, i una bodega de vins del territori. El ‘Wind Star’ salparà a les 22 hores del mateix dissabte direcció Barcelona.

El diumenge 24 d’abril atracarà a les instal·lacions de Port Tarraco el tercer creuer de la temporada, el ‘Berlin’ de la companyia Columbia Cruise Services amb 412 creueristes a bord, de nacionalitat alemanya. El ‘Berlin’, que navega sota bandera de Malta, atracarà a les 8h del matí procedent de Sete, i salparà 18 hores direcció Saint- Tropez. La majoria dels creueristes podran visitar el territori de manera lliure, i d’altres han contractat excursions a Barcelona, Montblanc i Poblet.

Es preveuen 22 creuers durant la temporada
Tarragona Cruise Port Cosa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada, ara fa tres anys, i es consolida com una destinació exclusiva i de destí de creuers a nivell internacional al Mediterrani. Per aquest 2016 les previsions són de rebre 22 creuers, el doble de creuers que l’any passat van atracar a les instal·lacions del Port.