Els càmpings inverteixen més de 15 MEUR de cara a la nova temporada

Enguany s’incrementaran les places de bungalou i s’apostarà pels Spa Wellness Center

Per . Actualitzat el

Coincidint amb Setmana Santa, els Càmpings de Tarragona obren de nou les seves portes, posant així fi als mesos de temporada baixa que són aprofitats, generalment, per dur a terme les reformes en els establiments.

El cost de les inversions per part dels 55 càmpings que formen part de l’Associació se situarà als voltants dels 15 milions d’euros que serviran principalment per renovar i actualitzar les instal·lacions. Així, molts dels càmpings han aprofitat l’aturada hivernal en què no hi ha clients per reformar zones de gran importància pels campistes com són els sanitaris, les piscines, els parcs infantils o els restaurants.

Tanmateix, les reformes estan dirigides a ampliar la superfície d’allotjament dels diversos càmpings per poder acollir més còmodament els milers d’hostes que cada any visiten la província de Tarragona. En aquest sentit, la temporada alta de l’any passat es va tancar amb una ocupació superior al 63% i constatant la recuperació del mercat nacional, l’augment del públic francès i el manteniment de l’holandès. L’augment en bungalous disponibles respon a la creixent demanda per aquest tipus d’allotjament per parts dels visitants de la zona. Altres novetats dels càmpings de la demarcació inclouen inversions en Spa Wellness Center i l’adquisició de tendes de luxe glamping.

Nova temporada ampliant reconeixements internacionals
Recentment, vuit dels Càmpings de Tarragona, un més que en l’edició anterior, han obtingut el guardó Best Càmping 2016. El premi reconeix els millors càmpings de tot Europa i va ser lliurat en el marc de dues gales celebrades a les localitats d’Utrecht i Stuttgart. El reconeixement Best Càmping l’atorga ANWB i ADAC, les associacions automobilistes de referència a Holanda i Alemanya que agrupen 21 milions de persones.