Ballesteros (PSC) oficialitza l’acord de govern amb el PP i Unió a Tarragona

Es consuma el tripartit per aportar «estabilitat» a la capital tarragonina

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el portaveu del Partit Popular i nou primer tinent d’alcalde i coordinador de Presidència i Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández; i el portaveu d’Unió Democràtica de Catalunya i nou tinent d’alcalde de Cultura, Josep Maria Prats, han signat aquest dimarts al migdia l’Acord de Govern pel que queda de legislatura. Amb el títol «Tarragona és futur», els tres representants polítics de l’Ajuntament de Tarragona han coincidit que «Tarragona necessita estabilitat política. Hem pactat per Tarragona, un acord que servirà per sumar». L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat que «és un acord pel qual em sento il·lusionat, content i clarament convençut per diverses raons: perquè sóc dels que pensa que la política està per buscar solucions; perquè no és un acord ideològic i, finalment, perquè és un acord de valents, perquè hem posat per davant la ciutat». Finalment ha subratllat que aquesta entesa amb PP i UDC «es basa en la confiança personal. Per tot això, em sento content, orgullós i convençut». En la mateixa línia s’ha expressat el nou coordinador de Presidència i Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, que ha manifestat que «és un pacte de govern que interpreta la voluntat expressada pels tarragonins que van votar moderació, centralitat, pluralitat, diàleg i tarragonisme. És un pacte que posa la nostra ciutat per damunt de qualsevol sigla política. Qui no està en aquesta taula és que no ho ha volgut». Fernández ha volgut fer un agraïment a les executives dels partits del PSC i UDC «perquè amb la conjuntura política del moment no és fàcil». I ha conclòs: «Només hi ha un partit que es diu Tarragona». Per la seva part, el portaveu d’Unió Democràtica de Catalunya i tinent d’alcalde de Cultura, Josep Maria Prats, ha defensat que «la ciutat necessita un govern estable, uns polítics responsables i un projecte compartit de ciutat». «Hem pactat per Tarragona», ha subratllat. «L’important –ha afegit– no són les cadires ni els serrells de poder, sinó el projecte Tarragona 2022, la Marca de Ciutat que és Patrimoni, Comerç, Cultura i les Persones. En definitiva, és un pacte que servirà per sumar i per fer una Tarragona millor».

ALCALDE
Josep Fèlix Ballesteros

PRIMER TINENT d’ALCALDE, coordinador de Presidència i Estratègies de Ciutat: Alejandro Fernández

SEGON TINENT d’ALCALDE, conseller d’Economia, Serveis Centrals i Guàrdia Urbana: Pau Pérez

TERCER TINENT d’ALCALDE, conseller comissionat dels Jocs Mediterranis 2017: Javier Villamayor

QUART TINENT d’ALCALDE, conseller de Cultura: Josep M. Prats

CINQUÈ TINENT d’ALCALDE, conseller de Contractació, Espais Públics i Protecció Civil: José Luis Martín

SISÈ TINENT d’ALCALDE, consellera de Festes i Patrimoni, coordinadora cap d’àrea Cultura, Festes, Patrimoni i Turisme: Begoña Floria

SETÈ TINENT d’ALCALDE, conseller, coordinador cap d’àrea de Territori: Josep M. Milà

VUITÈ TINENT d’ALCALDE, consellera de Comerç i Relacions Ciutadanes: Elvira Ferrando

NOVÈ TINENT d’ALCALDE, consellera delegada i cap d’àrea de Serveis a les Persones (Serveis Socials, Igualtat, Salut Pública i Llars de Jubilats): Ana Santos

CONSELLER, coordinador cap d’àrea de Promoció Econòmica, Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic: Francesc Roca

CONSELLERA, coordinadora cap d’àrea de Sostenibilitat, Medi Ambient, Neteja, Joventut i Cooperació: Ivana Martínez

CONSELLERA, de Turisme, Ciutats Patrimoni i Cases Regionals: Inmaculada Rodríguez

CONSELLERA, d’Esports, Centres Cívics, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes: M. Isabel Negueruela