Òscar Peris serà el nou delegat del govern de la Generalitat a Tarragona

Substitueix al convergent Quim Nin, que serà el nou secretari general de Presidència del govern de Puigdemont

Per . Actualitzat el

El nou Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona serà el vallenc Òscar Peris, que substituirà al fins ara Joaquim Nin. És nascut a Valls el 1974 i procedeix de les files d’Esquerra Republicana de Catalunya. Peris ocupava el càrrec de tercer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Valls i era regidor de Comerç i Turisme de la ciutat de l’Alt Camp. A més, el republicà ha estat president de la secció local d’ERC a Valls i Conseller Nacional del partit. Fa molts anys que és casteller i ex- cap de Colla de la Colla Joves Xiquets de Valls. També, és president del Club Tennis Valls, soci de l’Assemblea Nacional Catalana i de l’Institut d’Estudis Vallencs. Pròximament, es farà oficial i es durà a terme el seu nomenament.